Life

Cristian Pomohaci, gest controversat în timpul unui spectacol: “Ai silicoane?”

Cristian Pomohaci, gest controversat în timpul unui spectacol. Ce a putut să îi spună unei femei care a venit să-l asculte cântând.
27.07.2023 | 09:55
Cristian Pomohaci gest controversat in timpul unui spectacol Ai silicoane
Cristian Pomohaci, gest controversat. Ce a făcut la un spectacol. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Cristian Pomohaci, gest controversat în timpul unui spectacol. Acesta a fost exclus din preoție așa că acum se ocupă doar cu cântatul.

Cristian Pomohaci, gest controversat. Ce a făcut la un spectacol

Cristian Pomohaci se ocupă acum doar cu cântatul, fiind chemat mereu la diverse evenimente. La un astfel de concert susținut de fostul preot controversat, el a umilit o femeie din public.

ADVERTISEMENT

Astfel, fostul preot a criticat-o aspru pe femeie, spunând că este grasă și nu are dinți. Apoi a făcut un comentariu nelalocul lui despre sânii femeii și a întrebat-o dacă și-a pus implanturi maamare.

“Auzi, nici o femeie grasă nu-mi mai trebuie, că mă uit la dumneata că nu ai dinţi. Eşti grozavă, să ştii, ai silicoane?”, a spus Crisitan Pomohaci în timpul unui spectacol, scrie Spynews.

ADVERTISEMENT

Cristian Pomohaci, exclus din preoție, ține slujbe acasă

Cristian Pomohaci este un personaj extrem de controversat. El a fost caterisit în 2017, după un scandal monstru cu un minor.

El a fost atunci înregistrat în timp ce îi făcea avansuri unui băiat minor venit la biserică. Decizia la acea vreme a fost ca el să fie imediat exclus din rândul preoților.

ADVERTISEMENT

Doar că Cristian Pomohaci nu s-a mulțumit cu decizia și încă mai ținea slujbe. Dar nu la biserică, ci chiar la el acasă, unde oamenii credincioși tot venea, unii crezând că i s-a făcut o nedreptate.

”Cu multă îngrijorare și durere, vă aducem la cunoștință faptul că domnul Cristian Pomohaci, fost paroh al Parohiei Moșuni, Protopopiatul Târgu Mureș, deși nu mai are calitatea de preot, a continuare să mimeze Preoția și să facă slujbe religioase în garajul casei personale din localitatea Moșuni.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, de curând, a cumpărat un local în localitatea Ernei, județul Mureș, pe care l-a transformat în biserică sau mănăstire, fiind împodobit cu iconostas și cu obiecte de cult, oficiindu-se acolo slujbe specifice Bisericii ortodoxe.”, a transmis Arhiepiscopia Ortodoxă din Alba Iulia.

ADVERTISEMENT