Life

Cristian Țânțăreanu confirmă că a fost prădat de hoți. Cu ce problemă de sănătate se confruntă acum

Cristian Țânțăreanu a fost ”vizitat” de niște hoți mascați la începutul acestei luni. Afaceristul a făcut primele declarații despre situația cu care s-a confruntat, care a ajuns în vizorul anchetatorilor.
16.03.2022 | 11:28
Cristian Tantareanu confirma ca a fost pradat de hoti Cu ce problema de sanatate se confrunta acum
Cristian Țânțăreanu a fost jefuit la începutul acestei luni
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu a fost jefuit de o bandă de hoți care purtau cagule, într-o noapte, la începutul acestei luni. Milionarul din Corbeanca a confirmat, pentru FANATIK, situația prin care a fost nevoit să treacă. Nu a putut să dea prea multe detalii, și asta din cauza unei probleme de sănătate care nu îi dă pace.

Cristian Țânțăreanu, jefuit în propria sa vilă din Corbeanca

Totul s-a întâmplat la începutul lunii martie, când mai multe persoane, deocamdată nedeintificate, au sărit gardul vilei sale și au pătruns în locuința omului de afaceri. Țânțăreanu a sunat imediat la Poliție, însă oamenii legii nu au reușit să îi identifice pe prădători.

ADVERTISEMENT

Potrivit spynews.ro, camerele de supraveghere erau pornite, însă, din cauza faptului că respectivii indivizi purtau măști, nu există date certe despre identitatea acestora. Jefuitorii l-au speriat destul de tare pe omul de afaceri, a cărui vilă se află chiar în centrul cartierului rezidențial ridicat în Corbeanca.

Evenimentul putea să se termine neplăcut, însă Cristian Țânțăreanu și soția sa nu a pățit nimic. Cu toate acestea, hoții au reușit să plece din somptuoasa vilă cu câteva bunuri a cărora valoare s-ar ridica la 4.000 de euro. Printre ele s-ar număra un ceas scump. De asemenea, se pare că sistemul de alarmă nu era activat în momentul în care prădătorii au pătruns în vila milionarului.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, Cristian Țânțăreanu a confirmat nefericitul eveniment prin care a trecut la începutul lunii martie. Acesta a spus, pe scurt, că nu a pățit nimic în noaptea jafului. O altă problemă îi dă acum bătăi de cap afaceristului. Acesta are probleme cu vorbirea din cauza unei laringite apăsătoare.

Afaceristul a confirmat că hoții i-au călcat pragul casei

„Da, este adevărat, dar nu prea pot vorbi. Sunt bine. Nu am pățit nimic. Din păcate, am acum o laringită apăsătoare și de asta nu prea pot să vorbesc”, a declarat Cristian Țânțăreanu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii fac toate demersurile pentru prinderea făptașilor, care riscă ani grei de pușcărie pentru jaful pe care l-au comis.

Cristian Țânțăreanu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. Primul său business important a fost în domeniul construcțiilor. Acesta a avut în 1990 o firmă de izolații. Din profiturile dobândite a început să investească în case și terenuri. În timp, acesta și-a deschis un complex rezidențial într-unul dintre cele mai frumoase locuri din jurul Capitalei, Paradisul Verde, la Corbeanca.

ADVERTISEMENT