News

Cristian Tudor Popescu: ”Dan Puric și-a anunțat candidatura la prezidențiale”. Replică imediată a actorului

Cristian Tudor Popescu susține, într-un mesaj postat pe Facebook, că Dan Puric și-ar fi anunțat candidatura la prezidențiale. Actorul a avut o primă reacție.
13.02.2024 | 20:41
Cristian Tudor Popescu Dan Puric sia anuntat candidatura la prezidentiale Replica imediata a actorului
Cristian Tudor Popescu spune că Dan Puric și-a anunțat candidatura la prezidențiale. Sursa foto: hepta.ro / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a susținut marți seară, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că Dan Puric și-a anunțat candidatura la prezidențiale cu sprijinul AUR (partidul Alianța pentru Unirea Românilor).

Cristian Tudor Popescu spune că Dan Puric și-a anunțat candidatura la prezidențiale

Conform postării lui CTP din social media, marți seară, 13 februarie, Dan Puric și-ar fi anunțat candidatura la președinție cu sprijinul AUR. Gazetarul l-a numit pe actor un ”creștinopat de extremă dreaptă”.

ADVERTISEMENT

”Chiar de pe scena teatrului, la sfârșitul spectacolului ‘Dan Puric – Votați, mă!’, Dan Puric și-a anunțat candidatura la prezidențiale, sprijinit de AUR. Histrionul, altfel, un pantomim excelent, are, spre deosebire de G. Simion, fără meserie la bază, consistență și anvergură”, se arată în postarea jurnalistului.

Apoi, CTP a spus câteva cuvinte despre electoratul lui Puric. A spus că acesta ”conține și un tip de intelectuali naționaliști, foști securiști și turnători la Securitate, multe femei între mai multe vârste, care îl adoră buimac, snobi patriotici, pe lângă masa brută de votanți AUR”.

ADVERTISEMENT

Gazetarul l-a comparat pe Dan Puric cu fostul politician Corneliu Vadim Tudor. ”Omul este culturos la modul delirant, creștinopat de extremă dreaptă, este noul C.V. Tudor”.

Cristian Tudor Popescu a proiectat viitoare confruntări electorale între Puric și contracandidații săi, spunând că ”în confruntări directe cu el, atât Ciucă, cât și Ciolacu ar fi făcuți K.O”.

ADVERTISEMENT

În confruntări directe cu el, atât Ciucă, cât și Ciolacu ar fi făcuți K.O. Chiar și Șoșoacăi nu i-ar fi ușor. Din acest moment, problemele pe care le tot pritocesc PSD și PNL sunt parfum de tei pe lângă pericolul Puric”, mai scrie omul de presă.

Replica actorului după spusele lui CTP

Dan Puric a avut o primă reacție după anunțul lui CTP privind candidatura la prezidențiale. Actorul a spus, pentru publicația Libertatea: ”În ceea ce privește candidatura, sper să aveți UMOR”.

ADVERTISEMENT

În acest debut de an, liderul AUR, George Simion, spunea că Dan Puric ar fi un bun președinte pentru România. ”Dan Puric este o valoare a neamului românesc. Este un om care militează pentru aceleași lucruri pentru care milităm și noi.

Cu siguranță, la fel cum Ciolacu spune că un candidat bun ar fi Ion Cristoiu, pot să vă spun că Dan Puric ar fi un președinte de succes al României. Cred că în orice confruntare electorală, candidatul AUR va câștiga și vom avea în sfârșit un președinte”, a spus Simion.

ADVERTISEMENT