Sport

Cristiano Bergodi a dezvăluit obiectivul pe care îl are la Sepsi: „Asta mi se pare o prostie!”

Cristiano Bergodi, noul antrenor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a vorbit despre obiectivul pe care îl are la formația covăsneană.
08.10.2021 | 21:26
Cristiano Bergodi a dezvaluit obiectivul pe care il are la Sepsi Asta mi se pare o prostie
Cristiano Bergodi
ADVERTISEMENT

În prezent, Sepsi se află pe locul 12 din Liga 1, cu zece puncte obținute după 11 meciuri jucate.

Cristiano Bergodi a dezvăluit obiectivul pe care îl are la Sepsi

Tehnicianul italian susține că obiectivul său este acela de a accede în play-off cu Sepsi Sfântu Gheorghe. În același timp, Bergodi a dezvăluit că negocierile cu oficialii formației covăsnene au fost ușoare.

ADVERTISEMENT

Noul „principal” de la Sepsi a mai spus că Robert Ilyeș, cel care, alături de Laszlo Kulcsar, a asigurat interimatul după plecarea lui Leo Grozavu, și Cornel Cernea, antrenor cu portarii, vor rămâne la echipă.

„Nu a fost greu, ne-am înțeles în două zile. Nu a fost nicio problemă cu contractul, mă bucur că am revenit după un an de zile în România.

ADVERTISEMENT

Eu sunt recunoscător fotbalului românesc pentru că am venit aici prima oară în 2005. Se discută despre staff acum, eu mereu am adus două-trei persoane peste tot.

Vor rămâne în staff Robert Ilyeș și Cornel Cernea, care cunosc foarte bine echipa. Așteptările sunt mari la Sepsi, eu zic că trebuie să jucăm bine și să facem puncte.

ADVERTISEMENT

Obiectivul poate să fie intrarea în play-off, dacă nu intrăm acolo nu ar fi un lucru bun. Sepsi are un grup bun, echipa are potențial, nu știu ce s-a întâmplat în acest an.

Eu cred că echipa are potențial, acum nu vreau niciun jucător. Până în iarnă avem acest lot și eu mă declar mulțumit de el, cunosc majoritatea jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Mi-am făcut un contract foarte bun, nu am obiectiv intermediar, asta mi se pare o prostie. Un antrenor trebuie evaluat la finalul campionatului, nu după trei luni, asta mi se pare o prostie”, a declarat Cristiano Bergodi, la Digi Sport.

Ultima dată, Cristiano Bergodi (56 de ani) a antrenat-o pe Universitatea Craiova, formație de care s-a despărțit în noiembrie 2020.

Bergodi a ratat „la mustață” titlul de campion al României, alături de Universitatea Craiova, în sezonul 2019/2020, după ce, în ultima etapă de campionat, oltenii au pierdut în fața celor de la CFR Cluj, 1-3.

ADVERTISEMENT