Sport

Patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, refuzat și de Ladislau Boloni!

După ce a sistat negocierile cu Costel Gâlcă, finanțatorul clubului Sepsi OSK a mai primit o lovitură. Nici Ladislau Boloni nu merge la Sfântu Gheorghe.
06.10.2021 | 17:35
Patronul lui Sepsi Sfantu Gheorghe Laszlo Dioszegi refuzat si de Ladislau Boloni
ADVERTISEMENT
06-10-2021
15:34

Cristiano Bergodi și Dusan Uhrin au fost propuși pentru banca lui Spesi

Patronul Dioszegi Laszlo a dezvăluit că va relua joi negocierile pentru găsirea unui antrenor pentru Sepsi Sfântu Gheorghe, iar cei vizați sunt Dusan Uhrin și Cristiano Bergodi.

Cehul a antrenat-o ultima oară pe Dinamo, în sezonul trecut, iar Cristiano Bergodi pe Universitatea Craiova, de care s-a despărțit în 2020.

”De joi, cu începere de la ora 10:00, voi demara negocierile cu următorul antrenor. Vom face o listă și vă pot spune că antrenorul Cristiano Bergodi este în mod sigur pe ea, deoarece noi în considerăm un tehnician foarte bun”, a spus Dioszegi pentru Prosport.

De asemenea, finanțatorul grupării covăsnene a mai spus că deși a fost refuzat de Ladislau Boloni, fostul selecționer are ușa deschisă la Sepsi și că acesta ar putea deveni conducătorul clubului.

”Nu e exclus ca în viitorul apropiat să lucrăm împreună. Consider că putem să lucrăm cu el și ca oficial al clubului, și ca antrenor. Am niște visuri mari și aș vrea ca peste un an să vină la Sfântu Gheorghe și să preia frâiele echipei.

Dacă vine un antrenor și facem o treabă bună, nu pot să spun că peste jumătate de an vine Boloni. În niciun caz n-o să afecteze munca noului antrenor. O să vedem care va fi situația în momentul în care va dori să vină domnul Boloni”, a explica Dioszegi, la Digisport.

FANATIK a anunțat în exclusivitate eșecul negocierilor dintre finanțatorul clubului Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi și Costel Gâlcă.

Miercuri, patronul secuilor a mai primit o lovitură. Răspunsul așteptat de la Ladislau Boloni a fost negativ. Totuși, Dioszegi susține că are pe birou peste 100 de propuneri de antrenori.

ADVERTISEMENT

Lista scurtă a fost prea scurtă

Sepsi OSK nu mai are antrenor principal de săptămâna trecută când patronul Dioszegi a decis să rupă contractul cu Leo Grozavu din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare.

Pe lista scurtă a numărului 1 de la Sepsi s-au aflat Costel Gâlcă, Nicolae Dică și Ladislau Boloni, așa cum FANATIK a dezvăluit încă de la sfârșitul săptămânii trecute. Primul a refuzat oferta secuilor din rațiuni financiare, clubul oferindu-i un salariu lunar de 13 mii de euro, față de 20 de mii cât solicita tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi   a reluat discuțiile cu Ladislau Boloni, prima opțiune pentru banca echipei sale. Boloni e liber de contract după despărțirea de Panatinaikos Atena.

Discuțiile cu fostul selecționer durau de ceva vreme iar acesta a promis că va da un răspuns până miercuri și s-a ținut de cuvânt. A declinat și el oferta covăsnenilor.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi revenit în Liga 1, Boloni ar fi fost cel mai titrat antrenor din fotbalul intern. Nancy, naționala României, Sporting Lisabona, Rennes, AS Monaco, Al-Jazira, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK Salonic, Al-Khor, Al-Ittihad, Antwerp, Gent și Panathinaikos Atena sunt formațiile pe care Boloni le-a antrenat în carieră.

Dioszegi: ”Fiecare minut contează”

Patronul celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și-a dorit cu orice preț un antrenor cu carte de vizită la echipă. Cum Gâlcă și Boloni au spus pas, omul cu bani de la Sepsi a mărturisit că va analiza propunerile de antrenori pe care le are pe birou.

ADVERTISEMENT

”Timpul trece și pentru noi fiecare minut contează. Avem peste 100 de propuneri de antrenori, le-am primit de la diverși agenți.

Acum că s-au lămurit lucrurile cu Ladislau Boloni și Costel Gâlcă vom analiza cu atenție propunerile pe care le avem. Sper ca până la meciul cu FC Voluntari, când vom inaugura și noul stadion, echipa să aibă și un nou antrenor”, a spus Dioszegi la Digisport.

Până la numirea unui nou tehnician, banca tehnică a celor de la Sepsi este asigurată de interimarii Robert Ilyes şi Laszlo Kulcsar. Aceștia au pregătit și meciul cu Rapid terminat la egalitate 2-2.

ADVERTISEMENT