Sport

Cristiano Bergodi a vorbit despre demisie după Rapid – CFR Cluj 1-4: „E normal ca patronul să se ia de antrenor”

Cristiano Bergodi a discutat după umilința suferită de echipa sa din partea CFR Cluj, care pare că a renăscut, fiind extrem de tranșant cu privire la demisie și la parcursul slab.
07.04.2024 | 00:19
Cristiano Bergodi a vorbit despre demisie dupa Rapid  CFR Cluj 14 E normal ca patronul sa se ia de antrenor
Cristiano Bergodi nu pleacă după umilința Rapidului cu CFR Cluj / SportPictures
ADVERTISEMENT

Play-off-ul nu a fost de bun augur până acum pentru Rapid, care are trei înfrângeri la rând și se scufundă. Titlul este doar o fata morgana pentru rapidiști, întrucât FCSB se poate distanța la 13 puncte la finalul rundei. Rapid a fost umilită de CFR Cluj, scor 4-1!

Cristiano Bergodi, extrem de tranșant după umilința cu CFR Cluj

Cristiano Bergodi spune că partida a fost un coșmar, iar pauza a însemnat și finalul speranțelor pentru rapidiști. De asemenea, italianul a spus că echipa sa nu se regăsește după ce a învins FCSB, fiind nevoie de-o schimbare.

ADVERTISEMENT

„Nimic de spus. A fost o primă repriză de coșmar, nu putem spune nimic. Au dat 4 goluri pe greșelile noastre și asta a fost, meciul s-a terminat după prima repriză. Când iei două goluri în 7 minute, e normal că jucătorii să cadă psihic.

La pauză ar fi trebuit să schimbăm tot. Nu doar jucătorii, dar și antrenorii, tot! După 0-4 la pauză ce se poate spune? Trebuia făcut ceva. Din păcate, toți suntem vinovați pentru acest rezultat.

ADVERTISEMENT

Îmi pare foarte, foarte rău, echipa parcă a dispărut după meciul cu FCSB. Nu ne regăsim, avem 3 înfrângeri la rând. E păcat, echipa are jucători de valoare, foarte buni, dar ce putem spune? Nu e ușor după un meci cu acest scor, aveam toți încredere că puteam remedia înfrângerile și acum avem încă una”, a spus Bergodi la finalul partidei cu CFR Cluj.

Demisia, în curtea lui Dan Șucu

Cristiano Bergodi a spus că nu se gândește la demisie, având în vedere că este încă în obiectiv, anume locurile 1-3. Însă, a plasat decizia în curtea patronului Rapidului, Dan Șucu, care s-a declarat extrem de dezamăgit la final.

ADVERTISEMENT

„E normal că suporterii să fie supărați pe toți. E normal să se ia de antrenor. Cum să percep? E normal, vin la stadion, ne-au sprijinit, apoi e normal. Au cântat tot meciul, și când era 4-0 pentru ei. Apoi normal că te iei de toată lumea, iar antrenorul e principalul vinovat.

Dacă voi fi demis? Nu pot spune eu. E un meci, am pierdut de o manieră în care nu ar trebui, dar conducătorii fac evaluări, nu îmi dau eu cu părerea.

ADVERTISEMENT

Ce îmi reproșez? Cer mult de la mine, sunt exigent în ceea ce mă privește, dar nu pot spune ceva la cald. Patronul poate spune orice, e normal. Nu știu la ce se referă prin fermitate, nu pot da un răspuns“, a mai adăugat Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT