Sport

Ce a vrut să spună Dan Șucu după umilința trăită de Rapid cu CFR Cluj: „Prea mulți băieți de treabă în club și prea puțină fermitate”

Dan Șucu a fost extrem de dezamăgit, după ce Rapid a fost umilită de CFR Cluj, în Giulești, scor 1-4.
06.04.2024 | 23:46
Ce a vrut sa spuna Dan Sucu dupa umilinta traita de Rapid cu CFR Cluj Prea multi baieti de treaba in club si prea putina fermitate
Ce a vrut să spună Dan Șucu după umilința trăită de Rapid: „Prea mulți băieți de treabă în club și prea puțină fermitate” // Foto Sportpictures
ADVERTISEMENT

Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a ieșit extrem de dezamăgit după meciul pierdut de echipa sa în fața lui CFR Cluj, scor 1-4.

Ce a vrut să spună Dan Șucu după umilința trăită de Rapid: „Prea mulți băieți de treabă în club și prea puțină fermitate”

Omul cu banii din Giulești n-a vrut să stea prea mult de vorbă cu jurnaliștii și n-a vorbit nici despre o eventuală demisie a lui Cristiano Bergodi. Asta după ce fanii giuleștenilor au cerut plecarea antrenorului italian.

ADVERTISEMENT

„Sunt convins că toți rapidiștii sunt extrem de dezamăgiți. Prea mulți băieți de treabă în club și prea puțină fermitate. Avem de lucru!”, a fost mesajul lui Dan Șucu la finalul partidei.

CFR Cluj a învins-o fără drept de apel pe Rapid în etapa a 3-a din play-off-ul din Superliga, scor 4-1, după un hattrick de senzație al lui Daniel Birligea și un gol al lui Cristi Manea.

ADVERTISEMENT

Bîrligea, eroul lui CFR Cluj!

În repriza secundă, atât Daniel Birligea, cât și Cristi Manea au ieșit accidentați de pe teren și CFR Cluj are emoții mari în privința folosirii celor doi fotbaliști în etapa viitoare cu FCSB.

Suporterii Rapidului i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi, după umilința în fața lui CFR Cluj, însă italianul a anunțat la conferința de presă că nu se gândește la așa ceva.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă însă, Neluțu Varga a pornit negocierile cu Dan Petrescu pentru a-l numi antrenor la CFR Cluj. FANATIK a prezentat informația în exclusivitate imediat după Rapid – CFR Cluj 1-4.

Rapid rămâne pe locul 4 în Superliga, după 3 etape din play-off, cu 28 de puncte. Lider este FCSB, care are un meci mai puțin și 7 puncte peste CFR Cluj, ocupanta locului 2.

ADVERTISEMENT

Dacă FCSB va câștiga cu Universitatea Craiova, duminică, de la ora 20:30, Rapid va rămâne la 13 puncte în spatele roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT