Sport

Cristiano Bergodi, adevărul după ce l-ar fi sunat pe Andrea Compagno: „O prostie!”

Cristiano Bergodi a spus adevărul după ce s-a zvonit că l-ar fi sunat pe Andrea Compagno pentru un transfer la Rapid. Antrenorul giuleștenilor a fost extrem de deranjat.
09.11.2023 | 13:30
Cristiano Bergodi adevarul dupa ce lar fi sunat pe Andrea Compagno O prostie
Cristiano Bergodi a dezvăluit că nu l-a sunat pe Andrea Compagno. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

La conferința de presă premergătoare duelului Sepsi – Rapid, antrenorul Cristiano Bergodi a comentat informațiile apărute în presă, potrivit cărora, l-ar fi sunat pe Andrea Compagno pentru un transfer în Giulești. Italianul a negat cu vehemență că l-ar fi contactat pe atacantul de la FCSB.

Cristiano Bergodi, adevărul după ce l-ar fi sunat pe Andrea Compagno: „O prostie!”

Andrea Compagno nu mai este pe placul lui Gigi Becali. După înfrângerea cu Rapid, scor 1-2, patronul FCSB a anunțat la FANATIK SUPERLIGAitalianul nu va mai fi titular în atacul vicecampioanei. Cristiano Bergodi a declarat că nu l-a sunat pe Andrea Compagno.

ADVERTISEMENT

Antrenorul italian a fost extrem de deranjat de informațiile apărute în presă. De asemenea, Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a negat interesul „alb-vișiniilor” pentru fotbalistul de la FCSB.

„Pe Compagno nu îl cunoșteam până să vină în România. Nu-l cunoșteam pentru că a jucat în ligile inferioare. După l-am văzut la FC U Craiova, am văzut că este un jucător bun, un profil de atacant bun și s-a remarcat. A fost adus la FCSB, o echipă de tradiție, o echipă importantă. 

ADVERTISEMENT

(n.r. l-a sunat pe Compagno) E o prostie, m-ați înțeles? Cu tot respectul pentru un ziarist care a vorbit, dar când cineva spune așa ar fi bine măcar să mă sune și să-mi spună. E adevărat noi, antrenorii, suntem mincinoși uneori pentru că e munca noastră, dar sunt întotdeauna deschis și sunt loial.

„Nici măcar nu am numărul de telefon al lui Compagno. Suntem bine cu Tsoumou”

„Nu spun minciuni. Nici măcar nu am numărul de telefon al lui Compagno. Nu l-am auzit niciodată. Nu l-am sunat după meci, e o prostie. Cine l-a sunat pe Compagno? Astea sunt lucruri care te deranjează mult.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău pentru că am respect pentru acest ziarist, dar nu poate să spună așa ceva, că l-am sunat pe Compagno. Cine l-a sunat pe Comagno? Eu nici nu l-am salutat după meciul cu FCSB. Uneori, venea el din respect.

Eu nu l-am sunat deloc. Suntem bine cu Tsoumou și cu ceilalți jucători. Pe viitor vedem, trebuie să facem presupuneri? Eu îl apreciez ca jucător pe Compagno. Eu nu l-am sunat deloc!”, au fost declarațiile lui Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

FCSB, fără Andrea Compagno la meciul cu FC U Craiova

FCSB o va înfrunta pe FC U Craiova fără trei jucători importanți. Unul dintre ei este Andrea Compagno, care a lipsit și de la meciul tur, scor 3-1. Conform clauzei din contractul cu FC U Craiova, FCSB ar trebui să scoată din buzunar 100.000 de euro pentru a-l utiliza contra oltenilor.

Transferat în sezonul 2022/2023 de la olteni, Compagno are o clauză pentru a juca contra fostei sale echipe, o clauză pe care Becali nu va fi dispus să o plătească. De asemenea, Octavian Popescu și Alexandru Pantea vor lipsi contra oltenilor, fiind suspendați.

Cristiano Bergodi a exclus să-l fi sunat pe Compagno pentru un transfer la Rapid

ADVERTISEMENT