Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, prima reacție după FCSB – Rapid. „Am făcut eu două greșeli! Rotariu, cauză pierdută”

Gigi Becali și-a ieșit din minți după FCSB - Rapid 1-2! Patronul liderului i-a făcut praf pe Ovidiu Popescu și pe Dorin Rotariu.
06.11.2023 | 11:15
Gigi Becali prima reactie dupa FCSB  Rapid Am facut eu doua greseli Rotariu cauza pierduta
Gigi Becali, prima reacție după FCSB – Rapid. „Am făcut eu două greșeli! Rotariu, cauză pierdută” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intervenit telefonic la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI după FCSB – Rapid 1-2. Patronul liderului din SuperLiga i-a desființat pe Ovidiu Popescu și pe Dorin Rotariu.

Gigi Becali, reacție vehementă după FCSB – Rapid 1-2: „Ovidiu Popescu a luat-o razna”

„(n.r. – amărât?) Nu. A trecut. Nu mai sunt ca pe vremuri. Atâta timp cât ești pe primul loc nu ai nicio problemă, când nu o să mai fii o să fie o problemă mai mare. Ei măsurile pe care trebuie să le iei și gata. Rapid nu a fost echipa mai bună. A fost echipa mai doritoare de victorie. Dumnezeu a făcut dreptate. Cine și-a dorit mai mult victoria a câștigat.

ADVERTISEMENT

Dacă o iau așa și mă uit la meci, până la gol nu am avut nicio problemă. Meciul controlat total de noi. Până când Ovidiu Popescu i-a dat pasa aia de la 40 de metri lui Borja Valle. Eu nu am văzut așa pasă în viața mea. Și ăla (n.r. – Papeau) după driblează 4-5 inși, gol. Apoi, iar un cadou, din corner, gol. Altceva, nu. Dar s-a văzut dorința lor de câștig mai mare decât a noastră.

Am făcut eu două greșeli și am titularizat doi oameni. Ovidiu Popescu, care o data e foarte mult, altădată e praf. Aseară a fost praf. I-am spus lui MM să îi zică să nu se creadă mare fotbalist. El e fotbalist când primește mingea și o pasează. Să nu se mai creadă Maradona. A luat-o razna în mintea lui.

ADVERTISEMENT

Compagno, care când ajungea mingea la el era cap de linie și Ovidiu Popescu, care a fost praf la mijloc. Astea două au fost greșelile pe care le-am făcut”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Pentru mine cauza Rotariu e pierdută. La revedere!”

Gigi Becali s-a enervat extrem de tare din cauza atacanților după înfrângerea din etapa a 15-a. Latifundiarul din Pipera a pus tunurile în primul rând pe Dorin Rotariu, cel mai recent transfer al FCSB-ului. Fostul dinamovist nu are, deocamdată, nicio reușită în tricoul roș-albastru.

ADVERTISEMENT

„(n.r. – de ce l-ați băgat pe Compagno?) Am zis că dintre Rotariu și Compagno, mai bun e Compagno. Și așa e. E mai bun Compagno. Oricum, amândoi sunt zero. Mai greșesesc și eu. L-am luat pe Rotariu, am crezut că fac ceva, asta e, am dat-o în bară, am dat chics.

Am crezut în el, mi-a plăcut foarte mult de el, dar degeaba. Trebuie să iau neapărat un atacant acum. Și chiar și un mijlocaș.  Asta e cu Rotariu. Îi dau opt luni 160.000 de euro și la revedere. Pentru mine cauza Rotariu e pierdută. Să nu faci nimic o repriză întreagă? Las-o în colo de treabă. Băi, dar nimic?”, a tunat patronul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea realizată de HORIA IVANOVICI, este LIVE pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Reluarea emisiunii are loc de la ora 17:00.

Gigi Becali, prima reacție după FCSB – Rapid. „Am făcut eu două greșeli! Rotariu, cauză pierdută”

ADVERTISEMENT