Sport

Cristiano Bergodi, uitat de jucători! Albion Rrahmani, singurul fotbalist care și-a luat la revedere de la italian!

Albion Rrahmani este singurul jucător de la Rapid care și-a luat la revedere public de la Cristiano Bergodi, după plecarea antrenorului din Giulești, demis de către conducere.
17.04.2024 | 13:30
Cristiano Bergodi uitat de jucatori Albion Rrahmani singurul fotbalist care sia luat la revedere de la italian
Rrahmani, mesaj public de adio pentru Cristiano Bergodi / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi a fost uitat de jucători, după ce a plecat din Giulești, demis de către conducerea clubului. Italianul a primit un mesaj de adio doar de la Albion Rrahmani, care a postat pe contul de Instagram fotografia.

Cristiano Bergodi, despărțire de Rapid, doar un mesaj public de adio

Italianul a plecat de la Rapid într-o manieră cel puțin scandaloasă, după ce a șocat la conferința de presă. Cristiano Bergodi a părăsit Giulești după 37 de meciuri, în care nu a impresionat la nivel de statistici.

ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani a ținut să îi mulțumească lui Cristiano Bergodi pentru toate momentele petrecute la club. Atacantul kosovar a postat o fotografie la povestea de pe Instagram, alături de Bergodi, unde a lăsat un mesaj.

„A fost o mare plăcere să lucrez alături de tine, Mister“, a fost mesajul postat de Rrahmani, însoțit de o fotografie în care îl îmbrățișează pe Bergodi după un gol marcat de rapidist.

ADVERTISEMENT
Story Rrahmani Bergodi
Albion Rrahmani, story pe Instagram la miezul nopții pentru Bergodi / Instagram Albion Rrahmani

Albion Rrahmani și Cristiano Bergodi au avut un parteneriat letal, unde kosovarul a „rupt plasele“ în SuperLiga. Sub comanda italianului, Albion Rrahmani a înscris 15 goluri pentru Rapid, în 20 de partide.

Cristiano Bergodi, plecare de la Rapid după performanțe slabe

Cristiano Bergodi a plecat de la Rapid după ce a înregistrat 4 înfrângeri consecutive. Cu italianul pe bancă, Rapid n-a obținut niciun punct în play-off și s-a îndepărtat constant de obiectiv.

ADVERTISEMENT

Rapid își propusese titlul, chiar sub anunțul cu fast al lui Dan Sucu, care l-a și demis pe italian. După demitere, Dan Șucu a discutat despre cum și-ar fi dorit să fie finalul colaborării cu Bergodi, complet diferit.

„Mi-ar fi plăcut să sărbătorim împreună o performanță la finalul campionatului. Chiar eram convins că așa va fi și în niciun caz nu mă așteptam să ne despărțim după doar câteva etape din play-off.“, a spus Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

Interminatul Rapidului va fi condus de către Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi, care vor fi pe banca până la finalul sezonului. Conform ultimelor zvonuri, Dan Sucu ar fi discutat deja cu Marius Șumudică pentru preluarea clubului din vara.

ADVERTISEMENT