Sport

Marius Șumudică la Rapid? „Dacă nici acum nu-l aduci, atunci nu mai vine niciodată! Cel puțin până în iarnă”

Vivi Răchită mizează pe antrenorul Marius Șumudică la Rapid după demiterea lui Cristiano Bergodi de pe banca tehnică a giuleștenilor.
16.04.2024 | 21:23
Marius Sumudica la Rapid Daca nici acum nul aduci atunci nu mai vine niciodata Cel putin pana in iarna
Vivi Răchită îl vede pe Marius Șumudică la Rapid. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid, iar Vivi Răchită îl vede pe Marius Șumudică la cârma echipei lui Dan Șucu și Victor Angelescu. Analistul SPOTLIGHT SUPERLIGA este de părere că fostul antrenor al lui Gaziantep este cea mai bună soluție pentru giuleșteni.

Marius Șumudică la Rapid? „Dacă nici acum nu-l aduci, atunci nu mai vine niciodată! Cel puțin până în iarnă”

Vivi Răchită crede că este cea mai bună șansă, poate chiar ultima, pentru Marius Șumudică la Rapid. Analistul SPOTLIGHT SUPERLIGA susține că aducerea lui Șumi la echipa din Giulești ar fi cea mai bună variantă pentru Dan Șucu și Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

“Șumi o să vină. Dacă nici acum nu-l pune pe Șumi, atunci nu îl mai pune niciodată! E o situație Rapidistă. Șumi e un antrenor născut și crescut în Giulești și care e liber de contract. Au mai fost schimbări la Rapid, dar Șumi avea contract cu alte echipe. 

Șumudică nu are contract și poate prelua de acum echipa ca să o pregătească pentru sezonul viitor. În aceste 6 meciuri el poate să analizeze foarte bine lotul, să vadă pe cine oprește din vară. Are timp să creeze o echipă care să se bată cu șanse reale la campionat. 

ADVERTISEMENT

Șumudică a adus peste tot pe unde a fost jucători români, față de alți antrenori care au fost prin străinătate. Sumi știe spiritul Giuleștiului, are vrăjeala aia giuleșteană. Iar Șucu parcă nu mai e la fel ca la începutul campionatului, când era așa mai sobru. A fost cu fanii în autocar la Craiova și a mâncat parizer. E ceva ce ar face și Șumudică. 

Nu are cum să se piardă această șansă. Să-i dea șansa lui Șumudică să antreneze Rapidul cu o conducere bună, cu un patronat potent financiar și cu jucători de valoare. Până acum Șumi ba a fost la echipa a doua, ba i-a salvat… nu a avut o echipă Rapid care să zbârnâie. Acum e momentul”, a spus Vivi Răchită, la SPOTLIGHT SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Va fi dat afară Șumi dacă pierde meciurile din play-off?

Vivi Răchită susține că Marius Șumudică nu va fi dat afară de la Rapid prea curând, chiar dacă pierde și meciurile din play-off. Analistul FANATIK este de părere că Șumi va cere transferuri și va încerca să ia campionatul cu echipa sa de suflet, iar acționarii giuleștenilor ar face bine să îl susțină pentru ca acest lucru să se întâmple.

“Anul ăsta nu i se va cere demisia în niciun caz. Poate să piardă toate meciurile din play-off și nu îl vor da afară. Ce se va întâmpla în vară va fi de urmărit. Ce va face Șucu? Va mai investi? Pentru că a băgat 6-7 milioane de euro în jucători.

ADVERTISEMENT

Vine alt antrenor, Șumi. Vrea antrenori de valoare și e normal. Dacă ai ca obiectiv câștigarea campionatului, nu poți cu jucătorii pe care FCSB și CFR Cluj îi dau afară. Ei renunță și tu îi iei ca să câștigi titlul. Nu se poate, e utopie. Șumi va cere jucători cu siguranță.

Depinde cât vor fi dispuși cei doi acționari să bage mâna în buzunar. Eu cred că pentru spiritul Rapidului, Șucu și Angelescu vor face eforturi pentru a-i pune la dispoziție jucători de valoare lui Șumi.

Vor fi celelalte 4 echipe se vor întări. Șumi trebuie să fie foarte atent, pentru că el are o relație foarte bună cu suporterii, la primele meciuri. Pentru că dacă va pierde primele meciuri, va pierde și susținerea suporterilor. Eu cred că Rapidul cu Șumi va merge bine până în iarnă, iar după aceea vom vedea ce se întâmplă.

Se va înțelege bine și cu Săpunaru, așa cum se înțelegea cu Budescu și Alibec. Când se supărau se întorcea cu spatele și se făcea că nu îi aude. Îi lăsa în pace până își reveneau. Șumi are șmecheria aia. Dacă ai unul care îți rezolvă meciul, te mai uiți și în altă parte. A făcut atunci o echipă care a câștigat campionatul”, a mai spus Răchită, la SPOTLIGHT SUPERLIGA.

Vivi Răchită îl vede pe Marius Șumudică la Rapid

ADVERTISEMENT