Fotbal international

Cristiano Ronaldo a dezvăluit secretul longevității sale: ”Depinde de capul tău”

15.12.2020 | 17:10
Cristiano Ronaldo a dezvaluit secretul longevitatii sale Depinde de capul tau
ADVERTISEMENT

Superstarul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a dezvăluit secretul longevității sale și a vorbit despre ce preferă să urmărească la televizor.

Atacantul portughez a fost ales în echipa ideală a istoriei fotbalului de France Football, alături de alte nume uriașe precum Leo Messi, Diego Maradona sau Pele.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a mulțumit tuturor pentru că a fost inclus în acest Dream Team, din care doar el și starul Barcelonei, Messi, mai sunt în activitate.

Secretul longevității lui Cristiano Ronaldo

Într-o emisiune de televiziune din Italia, Cristiano Ronaldo, în vârstă de 35 de ani, a declarat că ”motivaţia” este secretul longevităţii sale şi a dezvăluit că preferă să se uite la un meci de box decât la unul de fotbal.

ADVERTISEMENT

”La 33 de ani, începi să crezi că mergi la vale, dar eu vreau să joc fotbal în continuare. Oamenii s-ar putea gândi: ‘Cristiano a fost un jucător incredibil, dar acum este lent’. Nu vreau să se întâmple asta”, a spus portughezul, conform site-ului football-italia.net.

”Vă puteţi îngriji corpul, dar nu asta este problema. Depinde de capul tău, de motivaţia ta şi de experienţa ta. Federer, de exemplu, are 39 de ani şi este încă la vârf”, a mai spus Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul formației Juventus Torino este unul dintre protagoniştii documentarului Lumi Paralele de la postul de televiziune DAZN, unde este comparat cu boxerul rus Gennady Golovkin.

”Când eram la Manchester United, un antrenor boxa cu mine. Cred că practicarea acestui sport poate fi bună pentru un fotbalist, deoarece îţi ascute simţurile şi înveţi să te mişti. Boxul este mai dificil pentru că atunci când concurezi, eşti singur.

ADVERTISEMENT

Nu cred că aş fi putut fi boxer, este greu. Să joc fotbal este pasiunea mea, dar mă uit la alte sporturi la televizor. Între un meci de fotbal şi un meci de box din UFC, aleg a doua opţiune”, a surprins Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT