Sport

Cristiano Ronaldo, interviu exploziv înaintea Mondialului din Qatar. Dezvăluiri despre tinerii fotbaliști de la Manchester United: „Nu suferă și nu le pasă”. Update

Cristiano Ronaldo a oferit un interviu exploziv înaintea Campionatului Mondial din Qatar. Starul portughez şi-a atacat clubul, dar şi pe antrenorul Erik ten Hag.
17.11.2022 | 11:24
Cristiano Ronaldo interviu exploziv inaintea Mondialului din Qatar Dezvaluiri despre tinerii fotbalisti de la Manchester United Nu sufera si nu le pasa Update
Cristiano Ronaldo a criticat atitudinea tinerilor fotbaliști de la Manchester United. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
17-11-2022
09:38

Cristiano Ronaldo a criticat atitudinea tinerilor fotbaliști de la Manchester United

Apar noi dezvăluiri făcute de Cristiano Ronaldo. Starul naționalei Portugaliei a vorbit despre atitudinea fotbaliștilor de la Manchester United despre care a spus că „nu suferă și nu le pasă”. Fostul Balon de Aur a mărturisit că singurele excepții sunt Diogo Dalot, colegul de la naționala Portugaliei, Lisandro Martinez și Casemiro. 

„Nu cred că tinerii jucători nu-i respectă pe cei mai experimentați, dar trăiesc într-o altă eră. Pot spune că pentru copilul meu, care are 12 ani, mentalitatea nu e aceeași. 

Foamea lor este diferită. Cred că obțin lucrurile mai ușor și că totul este ușor. Nu suferă și nu le pasă. Tinerii din generația mea nu au fost la fel. Dar nu îi poți învinovăți, pentru că fac parte din viață și din noua generație, noile tehnologii care le distrag atenția.

Pentru mine, este oarecum ciudat, pentru că îmi amintesc când aveam 18, 19, 20 de ani, am căutat mereu să văd cei mai buni jucători în Van Nistelrooy, Ferdinand, Roy Keane și Giggs. De aceea am succesul pe care îl am și longevitate.

Am grijă de corpul meu, de mentalitatea mea, de capul meu, pentru că îi văd pe acești tipi și învăț de la ei”, au fost cuvintele lui Cristiano Ronaldo. 

Cristiano Ronaldo a numit doar trei jucători în momentul în care a fost întrebat pe cine admiră din lotul lui Manchester United. „La Manchester United pot să-l menționez pe Dalot, este tânăr, dar foarte profesionist.

Nu mă îndoiesc că va avea longevitate în fotbal pentru că este tânăr, este inteligent și foarte profesionist. Probabil Martinez, Casemiro, care are peste 30 de ani”, a spus Cristiano Ronaldo, citat de Daily Mail.  

15-11-2022
15:00

Cristiano Ronaldo a fost exclus din grupul de Whatsapp al fotbaliștilor de la Manchester United

Cristiano Ronaldo a fost exclus din grupul de WhatsApp al lui Manchester United de către coechipieri după declarațiile din interviul în care a acuzat grav clubul de pe Old Trafford și pe antrenorul Erik ten Hag. 

Deși nu a menționat nimic de jucătorii de la United în interviul acordat lui Piers Morgan, elevii lui Erik ten Hag l-au scos din grup pe Cristiano Ronaldo. Harry Maguire și Scott McTominay sunt administratorii grupului de pe WhatsApp. 

14-11-2022
12:25

United, amendă uriașă pentru Ronaldo

Conducătorii clubului Manchester United s-au arătat iritați de interviul acordat de Cristiano Ronaldo în care critică pe toată lumea și pregătesc repercursiuni pentru portughez.

Publicația Metro scrie că Ronaldo va fi amendat cu 1.000.000 de lire sterline, salariul său pe două săptămâni, la fel cum s-a întâmplat și în octombrie, atunci când a refuzat să intre pe teren în finalul meciului cu Tottenham.

Mai mult, se vorbește despre faptul că starul portughez nu mai are niciun viitor pe Old Trafford și va fi vândut în perioada de mercato din iarnă.

Nu mai există cale de împăcare între Cristiano Ronaldo şi Manchester United, după ce părţile s-au aflat într-un adevărat Război Rece de la începutul sezonului. În ziua când “diavolii” au învins-o pe Fulham, fără CR7 în lot, un interviu al portughezului va produce un cutremur pe “Old Trafford”.

Cristiano Ronaldo, declaraţii incendiare despre Manchester United şi Erik ten Hag

Cristiano Ronaldo i-a oferit un amplu interviu lui Piers Morgan la emisiunea “Uncensored”, iar acuzaţiile portughezului sunt extrem de grave la adresa lui Manchester United şi a lui Erik ten Hag.

ADVERTISEMENT

“Mă simt trădat de Manchester United. Au încercat să mă forţeze să plec. Nu doar antrenorul, dar şi alte persoane din jurul clubului. Simt că sunt persoane care nu mă vor la Manchester United. Nu doar sezonul acesta, cât şi în stagiunea trecută. Nu am respect pentru Erik ten Hag pentru că nici el, la rândul lui, nu-mi arată respect. Este simplu”, a declarat Cristiano Ronaldo, conform The Sun.

Nici Ralf Rangnick, antrenorul interimar al lui Manchester United din sezonul trecut, după ce Ole Gunnar Solskjaer a fost demis, nu a fost iertat de Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

“Dacă nu eşti nici măcar antrenor, cum poţi să fii şeful lui Manchester United? Nu am auzit niciodată de el. Nu am văzut nicio evoluţie la Manchester United de la plecarea lui Sir Alex Ferguson”, a continuat Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo s-a luat şi de Wayne Rooney, fostul lui coleg de la Manchester United: “Nu o să spun că arăt mai bine ca el, ceea ce oricum este adevărat”

Printre contestatarii lui Cristiano Ronaldo, pentru performanţele tot mai slabe din ultima perioadă, s-a numărat şi Wayne Rooney. Cei doi au fost colegi la Manchester United în perioada 2004-2009, dar CR7 nu i-a iertat criticile.

ADVERTISEMENT

“Nu ştiu de ce mă critică atât de rău. Poate pentru că el şi-a terminat cariera şi eu încă joc la un nivel înalt. Nu o să spun că arăt mai bine ca el, ceea ce oricum este adevărat”, a spus CR7.

Cei doi au avut parte de un moment controversat la Campionatul Mondial din 2006, în meciul Anglia – Portugalia din sferturile de finală, când Wayne Rooney a fost eliminat pentru un fault, iar Cristiano Ronaldo insista în faţa arbitrului ca atacantul englez să primească mai repede cartonaşul roşu.

ADVERTISEMENT

Sir Alex Ferguson l-a convins să nu semneze cu Manchester City

În vara lui 2021, Cristiano Ronaldo a fost la un pas să semneze cu Manchester City, marea rivală a lui Manchester United. Totul a picat după ce starul portughez a vorbit cu Sir Alex Ferguson, pe care îl consideră o figură paternă.

“Mi-am urmat inima. El (n.r. Sir Alex Ferguson) mi-a spus: ‘Este imposibil ca tu să mergi la Manchester City’. Am spus: ‘Ok, boss'”, a mai explicat Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT