Sport

Coventry – Manchester United, meci uluitor în semifinalele FA Cup. Echipa din Championship a revenit de la 0-3. Totul s-a decis la lovituri de departajare

Manchester United s-a calificat cu mari emoții în finala FA Cup, după ce a învins-o pe Coventry la lovituri de departajare. "Diavolii" au avut 3-0, dar au fost egalați și au avut nevoie de lovituri de departajare.
21.04.2024 | 20:09
Coventry  Manchester United meci uluitor in semifinalele FA Cup Echipa din Championship a revenit de la 03 Totul sa decis la lovituri de departajare
Coventry - Manchester United este a doua semifinală din FA Cup. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
21-04-2024
13:53

LIVE. Coventry - Manchester United 3-3 (Simms 71, O'Hare 79, pen. Wright 90+3 / McTominay 23, Maguire 45+1, B. Fernandes 58)

Vezi toate fazele video importante aici. 

Min. 120: Golul lui Coventry este anulat de VAR pentru un ofsaid milimetric!

Min. 90+3: GOOOL Coventry! Formația din Championship primește penalty, iar Haji Wright înscrie fără probleme. În minutul 58, Manchester United conducea cu 3-0. 

Min. 79: GOOL Coventry! Callum O’Hare marchează și menține suspansul în finalul semifinalei. 

Min. 71: GOOOL Coventry! Fabio Tavares centrează în interiorul careului, iar Simms înscrie cu un șut exploziv. 

Min. 58: GOOOL Manchester United! Bruno Fernandes trece în viteză de mai mulți adversari și înscrie cu un șut deviat. 

Min. 45+1: GOOL Manchester United! Harry Maguire reia în poartă cu capul o pasă venită din corner. 

Min. 23: GOOOL Manchester United! Diogo Dalot i-a pasat decisiv lui Scott McTominay. Scoțianul trimite mingea în plasă. 

Min. 1: Partida a început!

Coventry: Collins – Latibeaudiere, Thomas, Kitching, Dasilva – Sheaf, Eccles – Van Ewijk, O’Hare, Wright – Simms. Rezerve: Wilson, Allen, Andrews, Binks, J. Dasilva, Godden, Kelly, Tavares, Torp. Antrenor: M. Robins. 

Manchester United: Onana – Dalot, Kambwala, Maguire, Wan-Bissaka – Casemiro, Mainoo – Garnacho, Fernandes, Rashford – Hojlund. Rezerve: Bayindir, Amass, Antony, Diallo, Eriksen, Forson, Jackson, Ogunneye, Wheatley. Antrenor: E. ten Hag. 

20-04-2024
16:13

Manchester City - Chelsea 1-0

Final de meci. Manchester City

Min 84 – Goool Manchester City! Bernardo Silva deschide scorul cu un șut din 7 metri

Min 56 – Grealish, aflat în zid, deviază cu brațul o minge trimisă din lovitură liberă, iar cei de la Chelsea cer penalty. Michael Oliver decide ca jocul să continue

Min 53 – Foden șutează pe jos, Petrovic respinge

Min 46 – A început repriza a doua

Pauză

Min 14 – Ocazie mare pentru Man. City! Foden scapă singur după o pasă genială a lui De Bruyne, dar e blocat de Petrovic

Min 7 – Ocazie pentru Chelsea! Ortega reține șutul lui Jackson

Min 1 – A început meciul

Echipele de start:

Manchester City: Ortega Moreno – Walker, Akanji, Ake – Stones, Rodri – Bernardo, De Bruyne, Grealish – Foden – Alvarez. Rezerve: Ederson, Dias, Kovacic, Doku, Gomez, Gvardiol, Nunes, Bobb, Lewis. Antrenor: Pep Guardiola

Chelsea: Petrovic – Gusto, Chalobah, Silva, Cucurella – Caicedo, Fernandez – Madueke, Palmer, Gallagher – Jackson. Rezerve: Disasi, Badiashile, Sterling, Mudryk, Bettinelli, Chukwuemeka, Chilwell, Deivid Washington, Gilchrist. Antrenor: Mauricio Pochettino

Deși astăzi a început și etapa 34 din Premier League, meciul weekend-ului în Anglia este Manchester City – Chelsea. Partida se joacă pe Wembley, iar câștigătoarea va merge în finala competiției.

Manchester City – Chelsea, live video online, în semifinalele FA Cup

Echipa lui Pep Guardiola încearcă să își revină, după ce a fost eliminată dramatic în sferturile UEFA Champions League. Eternii Real Madrid și Carlo Ancelotti s-au impus pe Etihad Stadium, după loviturile de departajare. “Cetățenii“ sunt demoralizați, deci, și vor avea viață grea contra trupei lui Pochettino.

ADVERTISEMENT

Chelsea vrea să profite de ultima șansă pe care o mai are la câștigarea unui trofeu în acest sezon. Cu un Cole Palmer aflat într-o formă de zile mari și care vrea să înscrie din nou contra fostei sale echipe, Chelsea speră la victorie pe Wembley.

Fără Colwill, Fofana, Reece James, Lavia, Nkunku și Ugochukwu, Pochettino trebuie să își mobilizeze exemplar jucătorii, pentru a avea șanse la un succes. Este a doua oară când Chelsea merge pe Wembley în acest sezon, după finala Cupei Ligii, pierdută contra lui Liverpool.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Manchester City – Chelsea

Cel mai tare meci din semifinalele FA Cup va fi transmis în România de difuzorul oficial al competiției. Astfel, Man. City – Chelsea poate fi vizionat pe Pro Arena, de la ora 19:15.

Partida poate fi urmărită și pe FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO. Vă ținem la curent cu toate întâmplările de pe Wembley, inclusiv cu ce se întâmplă în semifinala de duminică.

ADVERTISEMENT

Programul semifinalelor FA Cup

Coventry – Manchester United se vor întâlni în cea de-a doua semifinală. Iată cum arată programul complet al meciurilor:

Sâmbătă, 20 aprilie

  • ora 19:15 Manchester City – Chelsea (Pro Arena)

Duminică, 21 aprilie

  • ora 17:30 Coventry – Manchester United (Pro Arena)

Finala celei mai vechi competiții de fotbal din lume se va juca pe 25 mai, pe aceeași arenă Wembley, din Londra.

ADVERTISEMENT

Cote pariuri la Manchester City – Chelsea

Manchester City este considerată favorită la victorie, în 90 de minute. Cota pe 1 solist este 1,62. Remiza este cotată cu 4,15, iar victoria lui Chelsea are cota 5,30.

Este important de luat în calcul că City nu a reuțit să o învingă pe Chelsea în acest sezon. A fost 4-4 pe Stamford Bridge, iar returul de pe Etihad Stadium s-a încheiat 1-1.

Manchester City – Chelsea, live stream, 19:15, Pro Arena

Chelsea a jucat luni, contra lui Everton, în etapa 33 din Premier League. Londonezii s-au impus cu 6-0. Manchester City a jucat contra lui Real Madrid miercuri. Așadar, “The Blues“ au avut două zile în plus pentru a pregăti semifinala

Avantajul ar putea fi important pentru Mauricio Pochettino și elevii săi, mai ales că City a jucat 120 de minute contra Realului și se confruntă și cu reculul de a fi pierdut calificarea la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT