Sport

Etapa 5 din play-out în SuperLiga. Petrolul Ploiești – UTA 1-1. Arădenii smulg un egal pe final de meci

UTA reușește să egaleze pe finalul partidei cu Petrolul Ploiești. Arădenii au mai avut un gol fabulos anulat. Rezultatele finale în etapa a 5-a din play-out și play-off.
22.04.2024 | 20:45
Etapa 5 din playout in SuperLiga Petrolul Ploiesti  UTA 11 Aradenii smulg un egal pe final de meci
Petrolul Ploiești - UTA Arad este ultimul meci al rundei cu numărul 5 din play-out-ul SuperLigii. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
22-04-2024
16:01

Petrolul - UTA 1-1 (Grozav 11, Micovschi 83)

Clasamentul în play-out după Petrolul – UTA 1-1 și la finalul etape a 5-a

Clasament play-out SuperLiga
Clasament play-out SuperLiga

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.90: Final de meci la Ploiești.

Min.83: GOOOL UTA! Claudiu Micovschi marchează prin alunecare din fața porții.

Min.71: Ocazie mare de 2-0 pentru Petrolul. Portarul Iacob respinge șutul din interiorul careului de 16 metri. 

Min.55: Omondi marchează cu un șut extraordinar la vinclu de la aproximativ 20 de metri. Reușita este însă anulată de VAR pentru un henț al kenyanului. 

Min.46: A început repriza a doua.

Min.45: Pauză la Ploiești. 

Min.11: GOOOL Petrolul! Gicu Grozav deschide scorul cu un șut cu stângul de la 20 de metri în stânga portarului.
Min.9:
Omondi ratare uriașă! A scăpat singur cu portarul Petrolului, dar a lovit defectuos mingea și a obținut doar un corner.
A început meciul!

22-04-2024
12:35

Petrolul Ploiești - UTA Arad, ora 19:00, în etapa a 5-a din play-out SuperLiga

Petrolul (4-2-3-1): Zima – Hanca, Papp, Huja, Țicu – Jyry, Seto – Musi, Jair, Grozav – Irobiso
Rezerve: Eșanu, Dumitriu, Garutti, Meijers, D. Radu, Diomande, I. Paraschiv, Ișfan. Bratu, Răducan, Berisha, Bucur. Antrenor: Laszlo Balint

UTA (4-4-2): Iacob – Căpușă, Conte, Stolink, Rodrigues – Omondi, De Freitas, C. Mihai, Micovschi – Ezekiel, Luckassen. Rezerve: Kucher, Trif, R. Pop, Vulturar, Morar, Tudorie, Joao Pedro, Lawrence, Ariel Lopez. Antrenor: Mircea Rednic.

Petrolul Ploiești – UTA Arad este meciul care închide etapa cu numărul 5 din play-out-ul SuperLigii. Duelul de pe Stadionul „Ilie Oană” are loc luni, 22 aprilie, ora 19:00. Ambele formații luptă pentru locurile fruntașe din play-out. 

Echipa antrenată de Laszlo Balint ocupă locul 5, cu 25 de puncte, în timp ce UTA Arad se află pe ultima treaptă a podiumului, cu 27 de puncte. Cu o victorie, trupa lui Mircea Rednic o poate egala la puncte pe Oțelul Galați, noul lider din play-out. 

21-04-2024
12:40

Clasamentul în play-out-ul SuperLigii după Oțelul Galați - U Cluj 1-0 (Maciel 41)

Clasament play-out SuperLiga
Clasament play-out SuperLiga. Sursa Foto: Flashscore

Vezi cele mai importante faze aici.

Min. 90+11: Final de meci!

Min. 87: Maciel a luat al doilea galben după o intrare dură la Chipciu și a fost eliminat.

Min. 41: GOOOL Oțelul Galați! Frederic Maciel deschide scorul după o preluare foarte bună în careu și un șut impecabil.

Min. 1: Start de meci!


Echipele de start:

Echipele de start la Oțelul Galați - U Cluj
Echipele de start la Oțelul Galați – U Cluj. Sursa Foto: Flashscore
20-04-2024
12:05

Poli Iași - FC Voluntari 3-1 (S. Buș 13, Stefanovici 66, Harrison 82/ Nemec 50)

Clasament SuperLiga, play-out. Sursă foto: Sportpictures.eu
Clasament SuperLiga, play-out. Sursă foto: Sportpictures.eu

VEZI VIDEO

Min 90+5: FINAL DE MECI! Poli Iași reușește să câștige meciul cu FC Voluntari, scor 3-1.

Min 82: GOOOOOOLLLLLLL POLI IAȘI! Harrison profită de o nouă greșeala a lui Vâlceanu și dublează avantajul echipei din Iași.

Min 66: GOOOOOOLLLL POLI IAȘI!!! Stefanovici marchează după o gafă incredibilă a portarului de la Voluntari.

Min 49: GOOOOOOLLLL FC VOLUNTARI!!! Nemec profită de o centrare perfectă și trimite mingea în poarta goala.

Min 46: A început a doua repriză!

Final de prima repriză la Iași! Formația lui Anthony Da Silva intră la cabine cu un avantaj de un gol. 

Min. 13: GOOOL Poli Iași. 1-0. Sergiu Buș deschide scorul cu o lovitură de cap bine plasată!

Min. 1: A început partida.

Poli Iași: Lung Jr. – Samayoa, F. Ilie, Ispas – Todoroski, A. Roman, Bordeianu, Jatoba – Bettaieb, Buș, Ștefanovici. Rezerve: Ailenei, Niga, Katanec, Farcaș, Itu, Saghiri, Mota, Gheorghiță, Kabran, Harrison, A. Ciobanu. Antrenor: Anthony Da Silva

Voluntari: Fernandez – Veiga, Matricardi, Armaș – Boboc, Rață, Crepulja, Aliji – Dumiter, Nemec, R. Popescu. Rezerve: Paz, Droppa, Răduț, Merloi, D. Florea, Carnat, Turda, Lambrinoc, Voican, Cascini, Collado. Antrenor: Florin Pârvu

19-04-2024
17:08

Bogdan Andone, dezamăgit după ce Botoșani a pierdut 2 puncte cu Hermannstadt

Sibienii au rămas în 10 oameni la jumătatea reprizei secunde. În minutul 61, Botoșani a deschis scorul după o greșeală a gazdelor, însă au fost egalați din lovitură liberă înainte cu 3 minute de finalul partidei.

Bogdan Andone a fost foarte supărat pe elevii săi care nu au reușit să profite de avantajele pe care le-au avut cu Hermannstadt. Cu toate astea, antrenorul moldovenilor vede cu ochi buni evoluțiile echipei din ultimele meciuri.

“Sunt mai mult dezamăgit decât nervos. Era normal ca adversarul să înscrie doar din faze fixe, având în vedere că erau în 10 oameni. Din păcate am greşit în anumite situaţii, am făcut cadouri, faulturi făcute fără discernământ. Am discutat acest aspect şi la pauză, sunt lucruri din care trebuie să învăţăm, să nu le repetăm.

E un punct care se adaugă, ar fi fost bune cele 3 puncte, dar ăsta e fotbalul. Am încercat, am jucat mai bine decât ei şi când erau în 11 oameni, am avut 3 ocazii monumentale, dar nu le-am fructificat din păcate. E greu să îţi creezi atâtea ocazii când ai o aşa presiune pe tine. Jucăm fiecare meci cu sabia deasupra capului.

Trebuie să uităm meciul din seara asta. Ne aşteaptă un meci acasă cu Dinamo, avem nevoie şi de sprijinul publicului şi sper să menţinem seria de meciuri bune acasă. Am făcut totuşi şi astăzi un meci bun, cu poate cea mai bună echipă din play-out, am demonstrat că suntem o echipă bună”, a spus Bogdan Andone după meci.

19-04-2024
13:40

Clasamentul după FC Hermannstadt - FC Botoșani 1-1 (Neguț 90+2 - Mailat 61)

 

Clasament play-out SuperLiga
Clasament play-out SuperLiga. Sursa Foto: Flashscore

Min 90+6: Final de meci!

Min. 90+2: GOOOL Hermannstadt!!! Sibienii egalează prin superexecuția lui Neguț din lovitură liberă.

Min. 61: GOOOL Botoșani!!! Mailat deschide scorul după o greșeală a sibienilor.

Min. 28: Ocazie mare pentru Hermannstadt! Ianis Stoica trimite mingea periculos, dar Ducan parează șutul.

Min. 27: Dican a fost aproape să deschidă scorul pentru oaspeți, dar mingea a trecut ușor pe lângă poartă.

Min. 24: Murgia primește cartonaș roșu după o intrare dură la Petro.

Min. 22: Prima mare ocazie vine din partea lui Botoșani. Moldovenii au fost aproape să deschidă scorul, dar Căbuz a intervenit foarte bine.

Min. 1: Start de meci!


Echipele de start:

  • FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Bejan, Găman, Opruț – Balaure, Murgia, Mino Sota, Ianis Stoica – Paraschiv, G. Iancu. Rezerve: Muțiu, I. Pop – Medina, Antoche, D. Iancu, Nerguț, Biceanu, Oroian, Jipa, Ciubotaru, Fonseca. Antrenor: Marius Măldărășanu.
  • FC Botoșani: Ducan – Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu – Dican, Petro, Florescu – Mitrov, Ferreira, E. Lopez. Rezerve: Kukic – Celea, Șeroni, Gligor, David, Filip, Kaprof, Fulop, Mailat, Ofosu, Margiotta. Antrenor: Bogdan Andone.

FCSB este aproape sigură de câștigarea titlului de campioană, după un parcurs impecabil în play-off. Etapa 5 din play-off și play-out în SuperLiga vine, însă, cu dueluri esențiale. Acestea pot influența lupta pentru locurile europene și pe cea pentru evitarea retrogradării.

Farul – CFR Cluj, FCSB – Rapid și FC U Craiova 1948 – Dinamo, live video online, în etapa 5 din play-off și play-out în SuperLiga

Vineri, 19 aprilie, este programat meciul Hermannstadt – FC Botoșani. Cu o victorie, moldovenii pot depăși Dinamo și Poli Iași. Un succes al sibienilor le poate consolida poziția de lider al play-out-ului. În play-off, CFR Cluj merge la Ovidiu, pentru meciul cu Farul Constanța. În prezent, ardelenii au doar două puncte avans față de trupa lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă se joacă alte două meciuri de importanță majoră în bătălia din subsolul clasamentului. Patru dintre ultimele cinci echipe joacă între ele. Învinsă în etapa precedentă la ultima fază de Dinamo, Poli Iași primește vizita lui FC Voluntari. “Câinii“ se deplasează la Craiova, pentru duelul cu FC U.

Seara are loc derby-ul FCSB – Rapid, care se va disputa pe un stadion arhiplin. Roș-albaștrii vor să răzbune înfrângerea cu 4-0 din ultima etapă a sezonului regulat, dar și să continue fiesta de titlu, începută în Gruia. Pentru giuleșteni, pe a căror bancă tehnică va sta Bogdan Lobonț, victoria este obligatorie dacă vor să mai aibă șanse la locurile 2-3.

ADVERTISEMENT

Duminică au loc alte două meciuri. În play-out, Oțelul și U Cluj se întâlnesc din nou, la doar trei zile după duelul din semifinalele Cupei României Betano. Seara, Sepsi Sf. Gheorghe primește vizita celor de la Universitatea Craiova. Etapa se încheie luni, cu duelul din play-out dintre Petrolul și UTA. Gazdele încă sunt amenințarea retrogradării, fiind la doar 6 puncte deasupra locurilor de baraj, înaintea startului rundei.

Cine transmite la TV meciurile din etapa 5 din play-off și play-out în SuperLiga

La fel ca majoritatea rundelor din campionatul intern, și partidele din etapa 5 a play-off-ului și play-out-ului din SuperLiga se dispută pe parcursul a patru zile. Meciurile de vineri, sâmbătă, duminică și luni se văd pe posturile Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

ADVERTISEMENT

Puteți rămâne la curent cu toate noutățile și declarațiile importante din jurul partidelor, pe FANATIK.ro. Aici, partidele pot fi urmărite în format LIVE VIDEO.

Program și clasament, înainte de etapa 5 din play-off și play-out

Vineri, sâmbătă și duminică sunt programate atât meciuri din play-off, cât și partide din play-out. Luni se joacă doar un meci de play-out. Iată cum arată programul complet al rundei și clasamentele SuperLigii:

ADVERTISEMENT

Vineri, 19 aprilie

  • ora 17:30 Hermannstadt – FC Botoșani (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 20:30 Farul – CFR Cluj (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Sâmbătă, 20 aprilie

  • ora 15:00 Poli Iași – FC Voluntari (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 17:30 FC U Craiova 1948 – Dinamo (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 20:30 FCSB – Rapid (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Duminică, 21 aprilie

  • ora 16:00 Oțelul Galați – U Cluj (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 19:00 Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Luni, 8 aprilie

  • ora 19:00 Petrolul – UTA (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Clasament play-off SuperLiga

clasament play-off Etapa 5

Clasament play-out SuperLiga

clasament play-out etapa 5 Superliga

Cote pariuri la meciurile rundei 5 din play-off și play-out

Pariorii pot profita de câteva cote excelente în această etapă. FC Botoșani are 4,65 la victorie pe terenul lui Hermannstadt. 1 solist este cotat cu un excelent 1,93, iar remiza are cota 3,15. În Farul – CFR Cluj, oaspeții au 2,22 la victorie. Remiza este cotată cu 3,25, iar 1 solist cu 3,40.

Sâmbătă, 1 solist în FC U Craiova – Dinamo are cota 2,30. Remiza este cotată cu 3,40, iar victoria “câinilor“ cu 3,15. Aproape campioană, FCSB are 1,90 la victorie cu Rapid, iar remiza este cotată cu 3,60. Succesul giuleștenilor este cotat cu 4,10.

Meciurile din etapa 5 din play-off și play-out în SuperLiga, live stream, 17:30, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

Cu o victorie în derby-ul cu Rapid, FCSB s-ar apropia la doar un punct de cucerirea titlului din punct de vedere matematic. Dinamo are și ea nevoie ca de aer de puncte. Problema “câinilor“ este că nu au câștigat nici măcar un punct pe stadionul Ion Oblemenco, de la inaugurare!

Toate cele patru zile ale etapei a 5-a din play-off și play-out programează partide interesante, care se pot dovedi a fi decisive în toate zonele clasamentului. Rămâneți pe FANATIK.ro pentru toate noutățile și actualizările importante!

ADVERTISEMENT