Sport

Cristiano Ronaldo l-a salvat din nou pe Ole Gunnar Solskjaer: ”Este precum Michael Jordan”

Cristiano Ronaldo a reușit o ”dublă” în meciul cu Atalanta Bergamo și i-a salvat încă o dată pielea lui Ole Gunnar Solskjaer.
03.11.2021 | 00:53
Cristiano Ronaldo la salvat din nou pe Ole Gunnar Solskjaer Este precum Michael Jordan
ADVERTISEMENT

Managerul lui Manchester United are un ultimatum din partea șefilor clubului și după ce a trecut cu bine peste partida cu Tottenham, trebuia să nu piardă în Italia pentru a-și păstra postul.

Norvegianul a trăit cu cuțitul la os întâlnirea de la Bergamo, deoarece italienii au fost la conducerea jocului în cea mai mare parte a timpului și au ratat victoria în minutele de prelungire.

ADVERTISEMENT

Ole Gunar Solskjaer, salvat încă o dată de Cristiano Ronaldo

Cel care îl păstrează în continuare pe banca tehnică a lui Manchester United pe Ole Gunnar Solskjaer este același Cristiano Ronaldo, care cu cele două goluri marcate îi ține pe englezi pe primul loc în Grupa F.

Superstarul portughez a adus un punct în duelul cu Atalanta cu un gol superb reușit în primul minut al prelungirilor și a stabilit noi recorduri în Champions League, competiția sa preferată.

ADVERTISEMENT

La finalul întâlnirii din Italia, atacantul revenit în această vară pe Old Trafford a recunoscut că rezultatul este unul norocos, dar a cerut timp pentru crearea unei formații puternice.

Solskjaer îșim laudă jucătorii pentru atitudine

După remiza cu Atalanta Bergamo, Ole Gunnar Solskjaer a răsuflat ușurat încă o dată că își poate continua mandatul la Manchester United și a ținut să-l elogieze pe Ronaldo, cel care i-a salvat scaunul.

ADVERTISEMENT

”Cristiano pentru noi este ca Michael Jordan pentru Chicago Bulls. Nimeni nu poate pune la îndoială caracterul acestor jucători. Pur și simplu nu renunță, nu cedează, continuă. A trebuit să facem câteva modificări și au funcționat”, a declarat norvegianul.

Ronaldo a devenit primul fotbalist din istorie care a reușit să marcheze în primele primele patru etape ale fazei grupelor, în trei ediții diferite ale Champions League, după ce mai reușise acest lucru în 2013-2014 și 2017-2018.

ADVERTISEMENT

Reușita portughezului este o raritate și pentru Manchester United. Niciun jucător al ”diavolilor roșii” nu mai reușise să înscrie în patru partide consecutive din Champions League din aprilie 2003, de la olandezul Ruud van Nistelrooy.

Ronaldo, apărat de Rio Ferdinand

Cristiano Ronaldo este cel mai bun fotbalist al lui Manchester United de când s-a întors pe Old Trafford, dar, chiar și așa, nu scapă de contestatari. Rio Ferdinand consideră că  aceste critici sunt o „blasfemie”.

Superstarul portughez a marcat șapte goluri și a oferit un assist în cele zece meciuri pe care le-a jucat pentru „diavoli” în Premier League și Liga Campionilor. Cristiano a avut un cuvânt greu de spus mai ales în Champions League, acolo unde a adus șapte puncte extrem de prețioase pentru United. Pe lângă reușitele de la Bergamo, lusitanul a înscris pe final golurile decisive ale victoriilor cu Villarreal și Atalanta.

ADVERTISEMENT