Sport

Cristiano Ronaldo doboară record după record în Champions League! Reacția portughezului după ”dubla” cu Atalanta

Cristiano Ronaldo o ține în viață pe Manchester United în meciul cu Atalanta și doboară alte recorduri în Champions League.
03.11.2021 | 00:31
Cristiano Ronaldo doboara record dupa record in Champions League Reactia portughezului dupa dubla cu Atalanta
ADVERTISEMENT
02-11-2021
22:32

Ronaldo vorbește despre noroc în meciul cu Atalanta

Manchester United a scos in extremis o remiză cu Atalanta Bergamo, scor 2-2, după o dublă a lui Cristiano Ronaldo, golul al doilea venind în minutele de prelungire.

”Am avut noroc, dar ăsta e fotbal. A fost un meci de mare suferință, dar ne-am făcut treaba. Trebuie să ne îmbunătățim în continuare. Avem jucători diferiți, sistem diferit, trebuie să ne adaptăm unul cu celălalt, dar va dura ceva timp. Avem timp să ne perfecționăm și să fim mai buni”, a spus Ronaldo la finalul întâlnirii.

Italienii au deschis scorul prin Josip Ilicic în meciul de la Bergamo, din etapa a 4-a a fazei grupelor din Champions League.

Englezii au revenit în joc în finalul primei reprize după o fază minunată în care Bruno Fernandes i-a așezat mingea cu călcâiul lui Ronaldo și acesta a restabilit egalitatea.

ADVERTISEMENT

Noi recorduri pentru Cristiano Ronaldo în Champions League

În urma golului pe care la marcat în finalul primei reprize a întâlnirii Atalanta Bergamo – Manchester United, Cristiano Ronaldo a stabilit alte recorduri în Champions League.

Superstarul portughez a devenit primul fotbalist din istorie care a reușit să marcheze în primele patru etape ale fazei grupelor, în trei ediții diferite ale Champions League, după ce mai reușise acest lucru în 2013-2014 și 2017-2018.

ADVERTISEMENT

Reușita lui Ronaldo este o raritate și pentru Manchester United. Niciun jucător al ”diavolilor roșii” nu mai reușise să înscrie în patru partide consecutive din Champions League din aprilie 2003, de la olandezul Ruud van Nistelrooy.

Atalanta a preluat conducerea în repriza secundă după reușita lui Duvan Zapata, dar Manchester United a fost salvată încă o dată de Cristiano Ronaldo care în primul minut de prelungire a înscris cu un șut fantastic de la marginea careului de 16 metri.

ADVERTISEMENT

Portughezul se temea de meciul cu Atalanta

Înaintea partidei cu Atalanta Bergamo, Cristiano Ronaldo a avut un mesaj inedit pentru fanii fotbalului din Italia. ”M-am întors în Italia, o țară care m-a primit foarte bine pe mine și familia mea. Un loc fantastic care va fi mereu în inima mea”, a scris starul portughez pe rețelele de socializare.

Ronaldo a avertizat că întâlnirea de la Bergamo este una extrem de dificilă pentru Manchester United, el știind din experință proprie că duelurile cu Atalanta sunt mereu încinse.

ADVERTISEMENT

”Știu din experiență personală că nu este niciodată ușor să joci la Bergamo împotriva unei echipe precum Atalanta, dar vom face tot posibilul să păstrăm primul loc în grupă. Aceasta este Champions League și noi suntem Manchester United”, a mai scris portughezul.

Ronaldo, apărat de Rio Ferdinand

Cristiano Ronaldo este cel mai bun fotbalist al lui Manchester United de când s-a întors pe Old Trafford, dar, chiar și așa, nu scapă de contestatari. Rio Ferdinand consideră că aceste critici sunt o „blasfemie”.

Superstarul portughez a marcat șapte goluri și a oferit un assist în cele zece meciuri pe care le-a jucat pentru „diavoli” în Premier League și Liga Campionilor.

Cristiano a avut un cuvânt greu de spus mai ales în Champions League, acolo unde a adus șase puncte extrem de prețioase pentru United. Lusitanul a înscris pe final golurile decisive ale victoriilor cu Villarreal și Atalanta.

ADVERTISEMENT