Sport

Cristiano Ronaldo, la un pas să fie deturnat din drumul spre Al-Nassr. De ce a picat transferul și cum vedea lusitanul o mutare în Golf: „Vreau să închei la nivel înalt”

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a avut și alte oferte atrăgătoare înainte să semneze la Al-Nassr. Unde putea ajunge starul portughez.
31.12.2022 | 11:40
Cristiano Ronaldo la un pas sa fie deturnat din drumul spre AlNassr De ce a picat transferul si cum vedea lusitanul o mutare in Golf Vreau sa inchei la nivel inalt
2 ani e valabilă înțelegerea lui Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial la Al-Nassr și a devenit cel mai bine plătit sportiv din istorie. 

Cristiano Ronaldo a fost aproape să semneze cu o echipă din SUA

Impresarul lui Cristiano Ronaldo și ceilalți reprezentanți ai săi au avut mai multe întâlniri cu americanii de la Sporting Kansas City, iar portughezul a fost aproape să parafeze o înțelegere.

ADVERTISEMENT

Starul naționalei Portugaliei a fost dorit de mai multe echipe din Statele Unite ale Americii, însă Kansas a fost cel mai aproape să îl transfere.

Conform jurnaliștilor de la ESPN, americanii îi oferiseră un salariu uriaș, dar și mai multe bonusuri comerciale, comparabile cu oferta celor de la Al-Nassr.

ADVERTISEMENT

Această mutare ar fi avut un impact uriaș pentru clubul care a terminat pe locul 12 în campionat, dar și pentru fotbalul din America de Nord.

Cristiano Ronaldo și-a încălcat promisiunea. A spus că nu se va retrage niciodată în SUA, Qatar, Dubai sau Arabia Saudită

În urmă cu șapte ani, Cristiano Ronaldo declara că își dorește să își încheie cariera la un nivel înalt și nu va accepta un transfer doar pentru bani.

ADVERTISEMENT

„În mintea mea, vreau să închei la nivel înalt. Vreau să-mi termin cariera cu demnitate, la un club mare, nu în SUA, Qatar sau Dubai”, a spus Cristiano Ronaldo, potrivit ESPN.

În cadrul celebrului interviu cu Piers Morgan dinainte de Cupa Mondială, jurnalistul englez a făcut o remarcă interesantă și a spus că niciodată portughezul nu ar accepta să joace în Arabia Saudită, idee susținută și de Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

În mod ironic, Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr la mai puțin de două luni distanță, ceea ce i-a înfuriat pe fanii portughezului. 

Câștigător a cinci Baloane de Aur, atacantul de 37 de ani nu a fost desființat pe internet după ce a acceptat să joace în Arabia Saudită în următorii doi ani.

ADVERTISEMENT