Sport

Cristiano Ronaldo, la un pas de o accidentare stupidă în Al Nassr – Al Taawon. S-a ferit în ultima clipă de un “tackle” al unui fan intrat pe teren. Video

Cristiano Ronaldo a fost aproape să se accidenteze înaintea meciului Al-Nassr - Al Taawon. Portughezul s-a ferit în ultima clipă de o „intrare prin alunecare” a unui suporter.
19.02.2023 | 10:44
Cristiano Ronaldo la un pas de o accidentare stupida in Al Nassr  Al Taawon Sa ferit in ultima clipa de un tackle al unui fan intrat pe teren Video
Cristiano Ronaldo a fost aproape să fie accidentat de un suporter intrat pe gazon înaintea meciului Al-Nassr - Al-Taawon 2-1. Sursă foto: captură Twitter.
ADVERTISEMENT
19-02-2023
08:56

Cristiano Ronaldo a fost aproape să fie accidentat de un suporter intrat pe gazon

Cristiano Ronaldo traversează o perioadă excelentă în tricoul lui Al-Nassr. Superstarul portughez a marcat patru goluri în urmă cu două etape și a pasat decisiv la cele două goluri marcate de echipa lui Rudi Garcia împotriva lui Al-Taawon în ultima etapă. 

Cvintuplul Balon de Aur este adorat în Arabia Saudită, însă excesul de zel al suporterilor saudiți putea duce la o accidentare groaznică pentru Cristiano Ronaldo. Înaintea meciului Al-Nassr – Al-Taawon, un suporter a pătruns pe gazon și s-a îndreptat spre Cristiano Ronaldo. 

În momentul în care s-a apropiat de fostul jucător al lui Manchester United, suporterul a alunecat și a fost aproape să-l pună la pământ pe Cristiano Ronaldo care s-a ferit în ultimul moment. „A evitat la limită o accidentare care putea să fie catastrofală”, au scris englezii de la Daily Mail

Ulterior, fanul a fost scos de stewarzi de pe teren. Pentru Al-Nassr urmează duelu cu Damac, în etapa 18 din Pro Saudi League. Echipa antrenată de Rudi Garcia se află pe primul loc în campionatul Arabiei Saudite, cu 40 de puncte, la egalitate cu Al-Ittihad și Al Shabab. 

17-02-2023
19:08

Ce notă a primit Cristiano Ronaldo după cele două pase din Al-Nassr - Al-Taawon 2-1

Cristiano Ronaldo nu a reușit să înscrie în al treilea meci consecutiv pentru Al-Nassr. Totuși, starul lusitan s-a dovedit a fi decisiv prin cele două assist-uri la reușitele lui Ghareeb și Madu. 

La primul gol, Cristiano Ronaldo a pasat din propria jumătate cu o execuție din prima, în timp ce la al doilea gol, starul lusitan a blocat un șut defectuos al unui coechipier, mingea a sărit la Madu, care a înscris.

Per total, cu un meci bun, atacantul portughez a primit nota 8.2 din partea celor de la Sofa Score, cea mai mare dintre jucătorii echipei gazdă. Ghareeb, autorul primului gol, a primit nota 7.6, în timp ce Madu, care a înscris al doilea gol, a primit 7.4. 

17-02-2023
17:00

Cristiano Ronaldo, primele două pase de gol la Al-Nassr în victoria cu Al-Taawon, scor 2-1

Cristiano Ronaldo a pasat decisiv și la al doilea gol al lui Al-Nassr în victoria, scor 2-1 cu Al-Taawon în etapa 17 din Pro Saudi League. Superstarul lusitan a întors din prima pentru Madu care a adus-o pe formația lui Rudi Garcia în avantaj în minutul 78. 

Inițial, fotbaliștii celor două echipe au crezut că poziția lui Cristiano Ronaldo este suspectă de ofsaid, însă golul a fost validat. Este a doua pasă decisivă a fostului jucător de la Manchester United la Al-Nassr, care a urcat pe primul loc la egalitate de puncte cu Al Ittihad și Al Shabab. 

Cristiano Ronaldo continuă să-i încânte pe fanii saudiți ai lui Al-Nassr. Superstarul portughez a contribuit decisiv la primul gol al echipei lui Rudi Garcia împotriva lui Al-Taawon, în etapa 17 din Pro Saudi League.

Cristiano Ronaldo a reușit prima pasă de gol la Al-Nassr

Al-Nassr caută a doua victorie consecutivă împotriva celor de la Al-Taawon pe teren propriu. Formația pregătită de Rudi Garcia a deschis scorul după puțin peste un sfert de oră.

ADVERTISEMENT

Mijlocașii lui Al-Taawon au greșit la centrul terenului, iar Cristiano Ronaldo i-a prins descoperiți în defensivă pe fundași. Superstarul portughez a trimis lung cu o execuție din prima pentru Ghareeb care l-a învins pe portarul advers cu o execuție plasată.

Este prima pasă de gol a lui Cristiano Ronaldo în tricoul lui Al-Nassr. Fostul fotbalist al lui Manchester United vine cu moralul ridicat după cele patru goluri marcate în etapa precedentă împotriva lui Al Wehda.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo are deja o treime din golurile liderului marcatorilor din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo a marcat de patru ori în etapa precedentă împotriva lui Al Wehda, scor 4-0, și a ajuns la cota cinci în tricoul lui Al-Nassr. Starul lusitan a înscris în remiza echipei lui Rudi Garcia de pe terenul lui Al-Fateh, scor 2-2.

Cu cele cinci goluri, Cristiano Ronaldo a ajuns la cinci reușite în Arabia Saudită și are deja o treime din golurile liderului marcatorilor. Pe primul loc în topul golgheterilor din Pro Saudi League se află Anderson Talisca, de la Al-Nassr, cu 13 reușite.

ADVERTISEMENT

”Mulțumesc pentru primire, echipa a jucat bine și a căutat victoria. Sunt foarte fericit pentru rezultat, dar și pentru faptul că am marcat 4 goluri. Dar sunt și mai bucuros că îmi ajut colegii”, declara Cristiano Ronaldo la finalul meciului în care a marcat de patru ori.

Al-Taawon a restabilit egalitatea după pauză

Intrați cu avantaj la vestiar, jucătorii lui Al-Nassr s-au văzut egalați la două minute după fluierul de start al reprizei secunde. În minutul 47, Medran a înscris și a restabilit egalitatea pe tabelă.

ADVERTISEMENT

Al-Nassr se află pe locul trei în campionat, cu 37 de puncte, la trei puncte în spatele rivalelor Al Ittihad pe primul loc și Al Shabab pe poziția secundă. Cu o victorie, echipa lui Rudi Garcia poate urca pe primul loc, cel puțin până la meciul celor de la Al-Ittihad, care nu au jucat în această etapă.

ADVERTISEMENT