Sport

Cristiano Ronaldo, poker într-o oră pentru Al Nassr! Lusitanul a mai doborât un record. Prima sa reacție.Video

Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Al Nassr şi a depăşit borna de 500 de goluri marcate în ligile de fotbal în care a evoluat.
09.02.2023 | 23:06
Cristiano Ronaldo poker intro ora pentru Al Nassr Lusitanul a mai doborat un record Prima sa reactieVideo
Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Al Nassr
ADVERTISEMENT
09-02-2023
21:15

Prima reacție a lui Ronaldo după meciul care i-a mai adus un record

Cu cele patru reușite din partida cu Al Wahda, Cristiano Ronaldo a ajuns deja la cota 5 în Arabia Saudită. Și are mai bine de o treime din golurile izbutite de liderul clasamentului golgeterilor. Este vorba de Talisca, un jucător care-i este coleg de echipă, și a marcat de 13 ori.

După meci, evident, Cristiano Ronaldo era extrem de fericit. ”Mulțumesc pentru primire, echipa a jucat bine și a căutat victoria. Sunt foarte fericit pentru rezultat, dar și pentru faptul că am marcat 4 goluri. Dar sunt și mai bucuros că îmi ajut colegii”, a declarat el pentru alyaum.com.

09-02-2023
19:56

Ce note a primit Cristiano și care au fost cifrele sale statistice

Cristiano Ronaldo a izbutit nu mai puțin de patru goluri în partida cu Al Wahda, iar pentru prestația sa a primit nota 9.7 atît pe FotMob, cât și pe sofascore.ro

De-a lungul partidei, a șutat de 9 ori. În două ocazii a fost blocat, o dată mingea s-a dus pe lângă poartă, iar 6 au fost pe spațiul porții. În contul său a mai fost trecută și o mare ratare.

La acuratețea paselor a avut un procentaj de 81% (25 din 31), iar două dintre ele au creat șanse de gol. A câștigat 50% dintre duelurile la nivelul gazonului (3/6), dar a avut procentaj 0% la duelurile aeriene (0/3). La fel în ceea ce privește driblingurile (0/2).  

09-02-2023
18:58

Cristiano Ronaldo, patru goluri pentru Al Nassr!

Show-ul lui Cristiano Ronaldo a continuat şi în repriza secundă a meciului dintre Al Wahda şi Al Nassr. Lusitanul a marcat golurile trei şi patru în minutele 51 şi 61. Astfel, CR7 are patru reuşite într-o oră de joc. 

VEZI VIDEO GOLURILE 3 şi 4: 

Cristiano Ronaldo s-a apucat de treabă în Arabia Saudită. Superstarul portughez a marcat pentru al doilea meci la rând în campionat, pentru Al Nassr, echipă care se află pe primul loc în clasamentul din Golf.

Cristiano Ronaldo a marcat o “dublă” pentru Al Nassr!

Starul portughez a înscris de două ori în prima repriză a meciului dintre Al Wehda şi Al Nassr. CR7 a deschis scorul în minutul 21, iar cu cinci minute înainte de pauză a dublat avantajul echipei sale.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PRIMUL GOL AL LUI CR7: 

Chiar dacă a jucat în cele mai tari ligi ale Europei, Cristiano Ronaldo s-a bucurat ca şi cum ar fi marcat pentru prima dată într-un meci de fotbal. Iar odată cu el, tot stadionul a strigat celebrul “Siuuu”, strigat de lusitan.

VEZI VIDEO GOLUL DOI: 

Încă un record bătut de CR 7!

Odată cu primul gol marcat din meciul cu Al Wehda, Cristiano Ronaldo a ajuns la borna de 500 de goluri marcate în campionatele în care a jucat: liga portugheză, Premier League, Primera Division, Seria A şi Premier League Arabia.

ADVERTISEMENT

În total, starul portughez a ajuns la 822 de goluri marcate în carieră, în 1148 de meciuri disputate. Şi aici, CR7 are duelul său cu Messi, argentinianul având 796 de reuşite în carieră, până acum.

Cristiano Ronaldo are un gol marcat la fiecare 114 minute jucate în întreaga carieră. Lusitanul a acceptat în începutul anului 2023 o nouă provocare, aceea de a juca în Arabia Saudită, semnând un contract fabulos cu Al Nassr:

ADVERTISEMENT

“Vreau să spun că sunt foarte fericit să fiu aici. Pentru mine e o mare provocare să schimb Europa pentru Asia. Dar știu că aici e un grup fantastic. Am văzut câteva meciuri și am văzut legăturile dintre jucători. Sunt aici că să ajut echipa și să dau ce am mai bun.

Am luat o decizie importantă. În Europa, munca mea e terminată. Am câștigat tot și am jucat la cele mai importante cluburi. Am bătut toate recordurile. E o nouă aventură pentru mine, aici în Asia.

ADVERTISEMENT

“Am avut multe propuneri din Europa, Brazilia, SUA și Australia. Vin să ajut nu doar clubul, ci și această țară”

Sunt foarte mândru și sunt pregătit. Am venit aici să joc, să mă bucur și să câștig. Vreau să fac parte din cultura țării. Vreau să zâmbesc și să joc fotbal. Vreau să bat câteva recorduri și aici!

Când am luat decizia, familia m-a sprijinit, este foarte fericită. Am fost primiți incredibil, oamenii s-au purtat extraordinar cu mine și cu familia mea. Este o mare oportunitate pentru mine. Nu doar în fotbal. Pot schimba mentalitatea noii generații. Am avut multe propuneri din Europa, Brazilia, SUA și Australia.

Vin să ajut nu doar clubul, ci și această țară, fotbalul feminin, tot. Pot ajuta cu experiența mea. Vreau să o ofer o nouă viziune clubului și țării. De aceea am acceptat această propunere”, a spus Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT