Sport

Un nou triumf pentru Cristiano Ronaldo. A câștigat, definitiv, procesul în care era acuzat de viol!

Cristiano Ronaldo a avut câștig de cauză și la apelul făcut de Kathryn Mayorga, femeia care l-a acuzat pe fotbalist că ar fi violat-o în 2009,și va primi o despăgubire uriașă.
16.02.2023 | 09:09
Un nou triumf pentru Cristiano Ronaldo A castigat definitiv procesul in care era acuzat de viol
Cristiano Ronaldo a sărbătorit alături de partenera sa, Georgina Rodriguez, Valentine’s Day, exact în ziua în care a câștigat procesul în care era acuzat de viol. Foto: instagram Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT

Kathryn Mayorga a susținut că a fost fost violată de Cristiano Ronaldo în anul 2009. Jucătorul a scăpat de proces, însă Leslie Mark Stovall, care o apăra pe presupusa victimă, a depus apel.

Ronaldo a scăpat de acuzații și va primi 334.637 de dolari din partea avocatului femeii care l-a acuzat de viol

Acuzația de viol datează din vara lui 2009. Polițiștii din Las Vegas au fost alertați de către Kathryn Mayorga. Femeia nu a dezvăluit identitatea agresorului, iar cazul a fost închis.

ADVERTISEMENT

În august 2018, cazul a fost redeschis de avocați. Aceștia au susținut că femeia, care a renunțat la cariera de model pentru una de profesoară, primise 330.000 de dolari pentru a renunța la proces. Dar că acel contract este nul, deoarece clienta lor ar fi fost supusă unor presiuni și nu se afla într-o stare mentală bună.

Lucrurile nu s-au oprit aici. Judecătoarea Jennifer Dorsey respinsese solicitarea de redeschidere a dosarului, motivând că avocata lui Mayorga a acționat cu rea-credință atunci când a stâns probe împotriva lui Ronaldo. Cel care, în plus, a declarat mereu că nu a fost vorba despre viol ci despre un raport sexual consimțit.

ADVERTISEMENT

Numai că și decizia lui Dorsey a fost contestată în instanță. Acum însă, procesul a ajuns la final. Iar verdictul judecătorului îi este favorabil lui Cristiano Ronaldo.

Potrivit Daily Mail, Dorsey a decis că fotbalistul este nevinovat. În plus, a respins cererea exprimată de Kathryn Mayorga ca Ronaldo să prezinte contractul cu avocatul său pentru a vedea dacă a beneficiat de comportament preferențial. Inclusiv legat de taxe.

ADVERTISEMENT

Și, mai mult, a decis că portughezul este îndreptățit să primească despăgubiri în valoare de 334.637 de dolari. Iar suma trebuie plătită nu de presupusa victimă, ci de Leslie Stovall.

Respectând astfel solicitarea lui Cristiano, care a susținut că a fost prejudiciat de „comportamentul nesăbuit” al acesteia, avocatul fiind vinovat pentru prelungirea nejustificată a cazului.

ADVERTISEMENT

”Ronaldo nu ar fi suportat majoritatea onorariilor și costurilor pe care le-a cheltuit pentru acest litigiu dacă nu ar fi fost reaua-credință a avocatului reclamantului”, s-a precizat în motivarea judecătorului.

ADVERTISEMENT