Sport

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, relație încheiată?! Imaginile care au stârnit furia logodnicei lui CR7. Foto

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și Georgina Rodriguez (28 de ani) ar putea să se despartă. Dezvăluiri incendiare în presă! Și un nou episod la prezentarea lui CR7 la Al Nassr.
04.01.2023 | 14:23
Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez relatie incheiata Imaginile care au starnit furia logodnicei lui CR7 Foto
O mulțime de imagini au surprins interacțiunea dintre Cristiano Ronaldo și Fatma Fahad, iar Georgina a părut vizibil deranjată de acestea.
ADVERTISEMENT
04-01-2023
12:46

Georgina a fost deranjată de modul în care Cristiano i-a zâmbit jurnalistei Fatma Fahad

După ce Cristiano Ronaldo și partenera sa, Georgina Rodriguez, au anunțat că amână planurile de nuntă, presa spaniolă a scris că relația celor doi continuă doar ”de ochii lumii”.

Iar lucrurile par, într-adevăr, să nu fie tocmai în regulă, o spun și italienii de la Corriere dello Sport. Cărora nu le-a scăpat un amănunt consemnat la prezentarea jucătorului la Al Nassr.

Mai exact, un scurt film, dar și fotografii, toate postate pe rețelele sociale și care s-a viralizat instantaneu. Cristiano îi zâmbește jurnalistei arabe Fatma Fahad, care, alături de colegul său, Wim Al Dahil, a moderat conferința de presă. Iar Georgina, aflată în preajma partenerului său, nu și-a putut ascunde nemulțumirea.

Cristiano Ronaldo ar putea continua relația cu modelul argentinian Georgiana Rodriguez doar din considerente financiare. Detalii incendiare au apărut în presa din Spania.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez ar putea să se despartă

Deși din exterior relația lor pare una aproape perfectă, cei doi și-au anulat planurile de nuntă, iar jurnaliștii spanioli au anunțat că relația ar fi „intrat în criză”.

ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez i-a făcut cadou de Crăciun un Rolls Royce de sute de mii de euro, însă în cadrul emisiunii mondene „Socialite” s-a relatat că relația lor este clar pe o pantă descendentă.

Pe imaginile postate în video-ul Georginei de pe Instagram, jurnaliștii au observat cu totul altceva față de ce a vrut iubita lui Ronaldo să transmită.

ADVERTISEMENT

„Dincolo de mașina de lux, ce a atras atenția a fost lipsa de chimie dintre cei doi”, au scris cei de la Mundo Deportivo.

De ce au decis Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez să nu se despartă încă

Jurnalista spaniolă Laura Roige a explicat de ce crede că Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au decis să ascundă problemele lor și nu ia nicio decizie radicală în privința relației: „Răceala dintre cei doi devine din ce în ce mai evidentă, ca de exemplu în ultimul videoclip pe care l-au publicat (n.r. – în care Ronaldo primește mașina de Crăciun). 

ADVERTISEMENT

În America Latină se vorbește despre faptul că cei doi ar putea să se întâlnească în continuare din comoditate, pentru că relația lor le aduce atât contracte mari de publicitate, cât și o viață foarte confortabilă”, a mai declarat aceasta în emisiunea „Telecinco”.

Cristiano și Georgina sunt împreună din 2016 și au două fete. Alana Maria s-a născut în 2017, iar cea de-a doua fată în anul 2022. Cuplul a trecut printr-un moment extrem de dificil în 2022, când unul din gemeni a decedat la scurt timp după naștere.

ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez a avut parte de o explozie uriașă de popularitate, dar și de contracte de publicitate, mai ales după lansarea serialului „Georgina” pe Netflix. Cristiano Ronaldo a cunoscut-o pe iubita sa într-un magazin Gucci din Madrid, unde aceasta era vânzătoare.

ADVERTISEMENT