Fotbal international

Georgina Rodriguez îi ia apărarea lui Cristiano Ronaldo și îl atacă pe selecționerul Portugaliei după eliminare: „Nu îl poate subestima pe cel mai bun jucător al lumii”

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, l-a distrus pe selecționerul Fernando Santos, după ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă cu Maroc.
10.12.2022 | 21:48
Georgina Rodriguez ii ia apararea lui Cristiano Ronaldo si il ataca pe selectionerul Portugaliei dupa eliminare Nu il poate subestima pe cel mai bun jucator al lumii
Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă la meciurile cu Elveția și Maroc de Fernando Santos. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost introdus pe teren contra Marocului abia în minutul 51, deși Portugalia era condusă de africani. Georgina Rodriguez a avut un discurs extrem de acid la adresa selecționerului Fernando Santos.

Georgina Rodriguez, critici dure pentru Fernando Santos: „A văzut cum s-a schimbat jocul atunci când te-a trimis în teren”

Cristiano Ronaldo a terminat în lacrimi Campionatul Mondial din Qatar și umilit de către selecționer, ceea ce Georgina Rodriguez nu a putut să accepte.

ADVERTISEMENT

Fotomodelul a reacționat pe contul oficial de Instagram la scurt timp după terminarea partidei și a spus ce are pe suflet.

„Astăzi, prietenul și antrenorul tău a luat deciziile greșite, același prieten pentru care ai atât respect și atâtea cuvinte de admirație, același prieten care a văzut cum s-a schimbat jocul atunci când te-a trimis în teren, dar era deja prea târziu”, a fost prima reacție a argentiniencei.

ADVERTISEMENT

Georgiana Rodriguez îi cere lui Cristiano Ronaldo să nu îl mai menajeze pe Santos: „Nu îi poți ține partea cuiva care nu merită”

Cristiano Ronaldo a încercat să evite cel puțin public un conflict cu selecționerul Fernando Santos, deși imaginile au vorbit de la sine despre tensiunea dintre cei doi.

Georgina Rodriguez îi cere public lui Cristiano Ronaldo să nu îl mai menajeze pe antrenorul său: „Nu îl poate subestima pe cel mai bun jucător al lumii, cea mai puternică armă a sa.

ADVERTISEMENT

Nu îi poți ține partea cuiva care nu merită. Viața ne dă lecții. Astăzi nu am pierdut, ci am învățat. Te admirăm”, a fost mesajul foarte direct al Georginei.

Georgina Rodriguez a fost prezentă alături de copiii lui Cristiano Ronaldo la Campionatul Mondial din Qatar și a susținut Portugalia din tribune, deși este din Argentina lui Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Opinia ei acidă va crea cu siguranță valuri, mai ales în presa din Portugalia, și nu ar fi o surpriză ca acest mesaj să fie lansat chiar la îndemnul lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT