Sport

Cristiano Ronaldo, cadou extravagant de Crăciun din partea Georginei Rodriguez. Surpriza de sute de mii de dolari: „Mulțumesc, iubirea mea!”. Video

Georgina Rodriguez i-a dăruit un cadou extravagant de Crăciun lui Cristiano Ronaldo. Surpriza soției celebrului fotbalist costă sute de mii de dolari.
26.12.2022 | 14:10
Cristiano Ronaldo cadou extravagant de Craciun din partea Georginei Rodriguez Surpriza de sute de mii de dolari Multumesc iubirea mea Video
Georgina Rodriguez i-a dăruit un cadou extravagant lui Cristiano Ronaldo de Crăciun.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo petrece clipe de liniște cu Georgina Rodriguez după perioada tensionată de la Manchester United și de la naționala Portugaliei, care a fost eliminată în sferturile Cupei Mondiale. Superstarul portughez a primit un cadou de sute de mii de dolari de la soția sa.

Georgina Rodriguez, cadou luxos pentru Cristiano Ronaldo de Crăciun: „Mulțumesc, iubirea mea!”

Cristiano Ronaldo a rămas fără echipă după despărțirea de Manchester United, iar portughezul are pe masă oferta celor de la Al-Nassr. Totuși, superstarul portughez se bucură de vacanță și a fost surprins de Georgina Rodriguez cu un cadou de sute de mii de dolari.

ADVERTISEMENT

Fotomodelul i-a dăruit cvintuplului Balon de Aur o mașină Rolls-Royce Dawn White, al cărui preț variază de la 356.500 de dolari la peste 550.000 de dolari, cu tot cu accesorii. Fostul fotbalist de la Real Madrid și Juventus a fost entuziasmat de surpriză și i-a mulțumit soției sale pe rețelele de socializare.

„Mulțumesc, iubirea mea!”, a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo, care a distribuit o fotografie la volanul mașinii alături de Georgina Rodriguez, dar în care apare și Moș Crăciun. De asemenea, fotomodelul a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care a surprins momentul surprizei. „O seară magică de Crăciun!”.

ADVERTISEMENT
Georgina Rodriguez i-a dăruit un cadou extravagant lui Cristiano Ronaldo. Sursă foto: Instagram - @Cristiano Ronaldo.
Georgina Rodriguez i-a dăruit un cadou extravagant lui Cristiano Ronaldo. Sursă foto: Instagram – @Cristiano Ronaldo.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio)

Georgina Rodriguez l-a obișnuit pe Cristiano Ronaldo cu daruri extravagante

Nu este prima oară când Georgina Rodriguez îl surprinde pe Cristiano Ronaldo cu un cadou luxos. Fotomodelul i-a oferit fotbalistului portughez o mașină de lux Mercedes-Benz G-Clas 4X4 la aniversarea de 35 de ani a atacantului.

Cadoul extravagant a costat aproximativ 104.000 de euro. Georgina Rodriguez primește lunar 85.000 de euro de la Cristiano Ronaldo pentru a-și menține stilul de viață elegant și luxos, anunță The Sun.

ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez l-a susținut din tribună pe Cristiano Ronaldo la Cupa Mondială. Portugalia, cu Cristiano Ronaldo în lot, a fost eliminată în sferturile de finală ale competiției de Maroc, scor 0-1.

Georgina Rodriguez i-a luat apărarea lui Cristiano Ronaldo după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială

Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe banca de rezervă de Fernando Santos în meciurile decisive din fazele eliminatorii ale Cupei Mondiale. Georgina Rodriguez, soția celebrului fotbalist, a răbufnit după eliminarea Portugaliei și i-a luat apărarea lui Ronaldo.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, prietenul și antrenorul tău a luat deciziile greșite, același prieten pentru care ai atât respect și atâtea cuvinte de admirație, același prieten care a văzut cum s-a schimbat jocul atunci când te-a trimis în teren, dar era deja prea târziu.

Nu îl poate subestima pe cel mai bun jucător al lumii, cea mai puternică armă a sa. Nu îi poți ține partea cuiva care nu merită. Viața ne dă lecții. Astăzi nu am pierdut, ci am învățat. Te admirăm”a fost prima reacție a Georginei Rodriguez pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT