Sport

Cristiano Ronaldo a început anul în forță. Și-a făcut un cadou de 20 de mii de euro pentru a-și îmbunătăți forma fizică

Ajuns la 36 de ani, Cristiano Ronaldo e în continuare unul dintre fotbaliștii care excelează la capitolul condiție fizică și investește bani importanți pentru aparatură care să îl mențină la cel mai înalt nivel.
03.01.2022 | 10:45
Cristiano Ronaldo a inceput anul in forta Sia facut un cadou de 20 de mii de euro pentru asi imbunatati forma fizica
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo s-a consacrat de-a lungul carierei nu doar prin golurile marcate și prin trofeele câștigate, ci și prin felul în care arată. Indiferent că e în plin sezon sau în vacanță, atacantul lui Manchester United nu se abate niciodată de la regimul său strict de viață, alcătuit dintr-o dietă sănătoasă și antrenamente zilnice.

Cristiano Ronaldo a plătit 20 de mii de euro pe un aparat pentru terapie cu oxigen hiperbaric

Presa din Marea Britanie anunță că superstarul de pe Old Trafford a făcut o nouă mutare pentru a își crește și mai mult forma fizică. Cristiano Ronaldo a investit 20 de mii de euro într-un aparat care face terapie cu oxigen hiperbaric.

ADVERTISEMENT

Lusitanul nu este străin deloc de această terapie, ea practicându-se la marile cluburi din întreaga lume, și tocmai de aceea s-a hotărât să o urmeze și acasă. Baroterapia este o procedură medicală avansată, care constă în inhalarea unui oxigen pur sau aflat la presiune mai mare decât cea atmosferică, cu beneficii reale pentru sănătate.

Printre avantajele baroterapiei se numără creșterea nivelului de hemoglobină în sânge și tratarea unor leziuni musculare sau boli de piele.

ADVERTISEMENT

„Toată lumea știe că Cristiano este un fanatic al fitness-ului și este dedicat 100% pentru a fi mereu în cea mai bună condiție fizică. A folosit camere cu oxigen presurizat și înainte, dar nu sunt ușor de găsit în Marea Britanie, așa că a decis să-și cumpere un aparat și să îl monteze la el acasă.

Asta înseamnă că, oricând simte vreun junghi, poate să îl folosească și să îi simtă beneficiile. De asta a ratat atât de puține meciuri până acum”, scriu jurnaliștii de la Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Vedeta lui Manchester United și-a propus un an mai bun

Revenit cu surle și trâmbițe pe Old Trafford, Cristiano Ronaldo nu este mulțumit deloc de parcursul lui Machester United. Echipa este pe locul 7, cu 31 de puncte, la patru lungimi de top 4. Pe plan personal, portughezul a reușit 14 goluri și trei pase decisive, în toate competițiile.

„2021 a ajuns la final și nu a fost deloc un an ușor, în ciuda celor 47 de goluri reușite de mine în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

La Juventus, am fost mândru să câștig Cupa Italiei și Supercupa Italiei și să devin golgheter în Serie A. Pentru Portugalia, să devin golgheter la Euro a fost un alt moment de vârf din acest an.

Și, de asemenea, întoarcerea mea pe Old Trafford, care va rămâne mereu unul dintre cele mai reprezentative momente din cariera mea. Dar nu sunt mulțumit cu ceea ce realizăm la Manchester United. Nimeni dintre noi nu este mulțumit, sunt sigur.

Știm că trebuie să muncim mai mult, să jucăm mai bine și să oferim mult mai mult decât oferim acum. Haideți să facem ca Anul Nou să fie un punct de cotitură al sezonului!

Să primim 2022 cu un spirit mai puternic și cu o mentalitate mai puternică. Haideți să ne depășim, haideți să ajungem la stele și să ducem acest club exact acolo unde își are locul. Haideți cu noi, ne bazăm pe voi! Un an nou fericit și să ne revedem cu bine!”, a fost primul mesaj postat de Cristiano Ronaldo în 2022.

ADVERTISEMENT