Fotbal international

Cristiano Ronaldo vrea să se transfere la PSG! Motivul pentru care francezii nu vor să facă afacerea

04.08.2020 | 18:42
Cristiano Ronaldo vrea sa se transfere la PSG Motivul pentru care francezii nu vor sa faca afacerea
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo starul lui Juventus își dorește să ajungă în campionatul Franței la PSG. Piața transferurilor poate aduce știri despre transferuri uriașe, cum s-a întâmplat în trecut cu mutările lui Neymar și Mbappe pentru care clubul din Franța a plătit peste 300 de milioane de euro.

Potrivit celor de la France Football, Cristiano Ronaldo ar vrea să ajungă la PSG. Portughezul s-a gândit în foarte multe dăți să facă o schimbare și se pare că ideea prinde contur.

ADVERTISEMENT

Vârful italienilor de la Juventus caută întotdeauna noi provocări cum a făcut pe vremea când evolua la Real Madrid. Portughezul este atras de faptul de a fi coechipier cu Mbappe și Neymar și de a locui la Paris.

Cristiano Ronaldo și Juventus se luptă pentru câștigarea Ligii Campionilor

Jurnaliștii francezi scriu că ”Ronaldo nu este nefericit la Juventus, dar nici fericit” și că ”plecarea sa de la Juventus înainte de carantinnă era foarte probabilă”. PSG și Cristiano Ronaldo nu doresc același lucru. Francezii nu vor efectuarea unui astfel de transfer din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat bugetul clubului.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a evoluat în 33 de meciuri în acest sezon pentru Juventus în Serie A și a reușit să înscrie 31 de goluri. Ronaldo mai are patru meciuri în Cupa Italiei și două goluri marcate.

Juventus se află angrenată în Liga Campionilor. Pentru a se califica în faza următoare și a fi mai aproape de trofeu torinezii trebuie să treacă de francezii de la Lyon.

ADVERTISEMENT

Echipele la care a mai evoluat în carieră starul portughez

Ronaldo este cotat la 60 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. În cariera sa a mai evoluat pentru Real Madrid, Manchester United, Sporting Lisabona și Nacional.

Cristiano a câștigat de cinci ori premiul pentru cel mai bun fotbalist, de cinci ori Balonul de Aur, de trei ori trofeul pentru cel mai bun jucător din Europa, de 19 ori titlul de goalgheter. A fost desemnat de 5 ori jucătorul anului și de zece ori a luat premiul pentru fotbalistul portughez al anului.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a câștigat Campionatul European împreună cu Portugalia, cinci trofee ale Ligii Campionilor (patru cu Real Madrid și unul cu  Manchester United), de trei ori campionatul în Anglia, o dată Cupa, două Cupe ale Ligii. De asemenea, are în palmares și două titluri în Spania, două Cupe și Supercupe. În Italia are două titluri și o Supercupă.

ADVERTISEMENT