Life

Cristina Bâtlan, la Imperiul Leilor: „Gratis nu există, cineva plătește!” Maia Morgenstern, prezentă în noua ediție a emisiunii

Cristina Bâtlan este reticentă în noua ediție a emisiunii Imperiul Leilor, la care și Maia Morgenstern va fi prezentă. Jurații ezită să investească în afacerea unor antreprenori.
13.04.2022 | 16:26
Cristina Batlan la Imperiul Leilor Gratis nu exista cineva plateste Maia Morgenstern prezenta in noua editie a emisiunii
Cristina Bâtlan, reticentă în noua ediție Imperiul Leilor. Sursa foto: Pro TV/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Bâtlan, jurata de la Imperiul Leilor, nu înțelege cum ar putea fi posibilă o poveste în care nimeni nu pierde și le va spune acest lucru și antreprenorilor din ediția de astăzi a emisiunii.

Cristina Bâtlan, reticentă în noua ediție Imperiul Leilor

Raul Klein și Octavian Lojniță sunt doi antreprenori vin la Imperiul Leilor pentru a le prezenta investitorilor planul lor de afacere. Negocierea lor cu cei cinci investitori va fi susținută de Maia Morgenstern, care va recita un text.

ADVERTISEMENT

„Compania noastră este înființată în Gibraltar, e o companie de fintech, care și-a propus și, cu siguranță, va fi furnizorul principal în domeniul șanselor aleatorii.

Practic, noi demonstrăm că în platforma noastră, atunci când un user participă la jocuri, extragerea aleatorie nu este sub nicio formă viciată de vreo terță parte sau de vreo parte centralizată”, este business-ul prezentat de concurenții din ediția de miercuri, 13 aprilie, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Modelul lor de afacere este unul de neînțeles pentru cei cinci investitori. Cristina Bârlan le-a explicat că nu este posibil să existe doar câștiguri, fără a cineva să aibă de pierdut.

„Știți ce am învățat eu în viața asta? Gratis nu există, cineva plătește! Să-mi spui o poveste de asta în care nimeni nu pierde, dar unii câștigă, eu nu te cred”, le va spune jurata celor doi.

ADVERTISEMENT

Nici Dan Șucu nu este încrezător în planurile celor doi concurenți. Milionarul le-a spus că nu are încredere în planul lor de afacere.

„În domeniul tău trebuie să fii simplu. Pentru noi, neandertalienii care stăm pe scaunele astea, trebuie să avem încredere în voi. Eu nu am încredere în voi, nu ca persoane, ci ca oameni de afaceri!”, le spune Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

„E extrem de periculos ce ne propuneți voi aici!”, este reacția lui Wargha Enayati.

Pe de altă parte, Sebastian Dobrincu nu are aceeași părere ca restul investitorilor. Tânărul afacerist pare dispus să le acorde concurenților o șansă. „Eu nu sunt de acord cu restul leilor”, le spune milionarul.

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu vor putea fi văzuți într-o nouă ediție a emisiunii.

ADVERTISEMENT