Life

Câți bani face lună de lună, în realitate, Cristina Bâtlan de la Imperiul leilor

Cristina Bâtlan de la Imperiul leilor poate să facă baie în bani! FANATIK a aflat secretul bine păzit al juratei show-ului de la PRO TV!
04.12.2023 | 13:15
Cati bani face luna de luna in realitate Cristina Batlan de la Imperiul leilor
Cristina Bâtlan face bani frumoși din afacerile sale. Foto: Instagram/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Cristina Bâtlan e putred de bogată, iar FANATIK a aflat cel mai bine păzit secret al juratei de la Imperiul leilor, show difuzat de PRO TV!

Cristina Bâtlan face bani cât să se plictisească de ei! Jurata de la Imperiulor leilor are mai multe afaceri

Femeia de afaceri învârte banii cu lopata și nu se focusează doar pe modă, domeniu care a făcut-o cunoscută în România! Se pare că antreprenoarea cochetează cu una din cele mai profitabile industrii, cea a producției de energie electrică!

ADVERTISEMENT

Cristina Bâtlan face suficienți bani încât să se scalde în ei! Vedeta de la PRO TV deține mai multe afaceri. Cea mai de succes este, de departe, Musette. Jurata de la „Imperiul leilor” știe cum să își înmulțească investițiile, iar cifrele în posesia cărora FANATIK a intrat spun totul despre talentul ei managerial!

Ce-i drept, Bâtlan are și firme cu mici pierderi, însă compensează cu cele din care face milioane de euro! Ce se poate spune cu certitudine este că femeia de afaceri nu duce deloc lipsă de bani.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vedeta și-a deschis și două companii prin care se pare că ar avea de gând să producă energie electrică pentru larg consum. Se bazează, cel mai probabil, pe energia regenerabilă tot mai la modă în ultimii ani.

Gențile și pantofii îi aduc cele mai considerabile profituri

La Musette, principala sursă de venit, Cristina Bâtlan este 514 angajați, conform informațiilor consultate de FANATIK. Cifra de afaceri raportată pentru anul 2022 este de, atenție, 104 milioane de lei! Profitul net obținut anul trecut din producția de pantofi și genți a fost de 10.821.713 lei, adicăm peste 2 milioane de euro (2.176.000 mai exact).

ADVERTISEMENT

O altă firmă care îi aduce bani frumoși în buzunare juratei de la „Imperiul leilor” este „Top Wash Services SRL”, din care a înregistrat anul trecut un profit net de 148.896 lei. Firma are ca activitate întreținerea articolelor textile/ blănurilor (spălare și curățare). Cifra de afaceri a curățătoriei de haine pe 2022 a fost de aproape un milion de lei (901.547 lei).

Peste jumătate de milion de lei profit (526.829) a bifat din vânzările produselor sale online, cu firma Oz Magic Rope SRL, veche de doar doi ani. Cristina Bâtlan a înființat cel mai sigur această firmă profitând de faptul că în 2021, an pandemic, lumea a preferat să cumpere lucruri de pe internet, date fiind restricțiile de la acea perioadă și magazinele închise ori cu un program special de funcționare.

ADVERTISEMENT

Bâtlan se bagă pe piața energiei electrice. Vedeta a câștigat în 2022 peste 2 milioane de euro!

Cristina Bâtlan mai are și o firmă care produce brichete pentru încălzire (OPVARMING BRIQUETTES SRL, cifră de afaceri: 945.167 lei) încă din anul 2017. Cu acest SRL, vedeta de la PRO TV a avut un profit în scădere anul trecut. Din vânzarea de lemne de foc a avut un venit total de 8.120 de lei.

O altă firmă pe minus din cele de care se ocupă Bâtlan este una de parfumuri și produse cosmetice, înregistrată în anul 2020 (Skincores SRL). Afacerista mai deține și Neuropain Clinic prin care oferă activități de asistență medicală. Aaaa, să nu uităm și de Christelen B SRL, care i-a adus un profit de 154.941 lei!

Cea mai mare surpriză este dorința antreprenoarei de a devenit un furnizor de energic electrică destul de serios! Are înființate două companii în sensul acesta: Main 2Energy SRL și EACV ENERGOLOOP S.R.L. Ambele au fost deschise anul trecut.

Adunând toate profiturile de la firmele enumerate mai sus, ajungem la concluzia că vedeta de televiziune are toate motivele să fie invidiată de cei din jur. În 2022, din toate aceste firme, Cristina Bâtlan a scos un profit de 11.479.364! Peste 2.300.000 de euro! În medie, pe lună, vedeta a câștigat undeva la 956.000 de lei (192.000 de euro aproximativ).

ADVERTISEMENT