Life

Cristina Bâtlan și-a învins frica. Jurata Imperiul Leilor a sărit cu parașuta: „Am renăscut”

Cristina Bâtlan și-a învins frica și a sărit cu parașuta de la 4000 de metri. Jurata de la Imperiul Leilor și-a anunțat colaboratorii că este posibil să nu mai ajungă la evenimentul programat pentru a doua zi.
12.07.2022 | 12:02
Cristina Bâtlan a sărit cu parașuta. Foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Cristina Bâtlan nu vrea să lase fricile să-i acapareze viața. Pentru că se afla deja pe litoral, vedeta Pro TV a profitat de ocazie și a sărit cu parașuta de la o altitudine de 4000 de metri. A sperat până în ultima clipă ca va găsi curajul necesar să facă acest lucru și și-a anunțat colaboratorii că e posibil să nu ajungă la show-ul programat pentru a doua zi.

Cristina Bâtlan și-a învins frica și a sărit cu parașuta

Cristina Bâtlan a petrecut câteva zile pe litoral, acolo unde a și participat pentru prima dată la un festival. Vedeta a profitat de ocazie și a trecut peste teama de înălțime.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Imperiul Leilor a sărit cu parașuta de la o altitudine de 4000 de metri și, cu puțin timp înainte să facă acest pas, a dezvăluit că și-a anunțat colaboratorii că s-ar putea să nu ajungă la show-ul programat pentru a doua zi.

Cu toate că s-a temut că nu avea suficient curaj, atunci când l-a văzut pe instructor în aer, a comparat totul cu un dans.

ADVERTISEMENT

„Oamenii proiectează orice frică în frica de moarte, de fapt. Avem un show mâine, i-am anunțat pe colaboratori că dacă nu mă întorc, show-ul să continue. Sper să reușesc să sar, să nu am un șoc așa de mare la înălțime încât să renunț, dar nu cred.

Când v-am văzut pe cer, părea că sunteți într-un vals. Și am zis că dacă ar fi ultimul vals, e perfect”, declarat Cristina Bâtlan înainte să sară.

ADVERTISEMENT

„Am renăscut”

Și-a scris în palme „Nu mi-e frică”, a avut încredere în instructor și s-a aruncat în gol timp de un minut. După ce s-a deschis parașuta, Cristina Bâtlan a putut, pentru alte trei minute, să admire peisajul. Vedeta Pro Tv s-a bucurat din plin de experiență și a mărturisit că, începând de acum, va face asta constant.

„Cea mai tare experiență. Deci, nu-mi vine să cred. Când sari, ți se oprește mintea. Deci, n-ai niciun gând și mă uitam la colegul vostru cât de tare dansa în fața mea. 

ADVERTISEMENT

A ajutat foarte mult că îți opreai gândurile. O să sar permanent. Am zis că am renăscut. Pierzi frica, nu analizezi nimic, nu judeci nimic, iar gând se deschide parașuta, începi să analizezi. Momentul de meditație, este momentul săriturii în gol”, a spus Cristina Bâtlan în emisiunea Vorbește lumea.

 

 

ADVERTISEMENT