Life

Cristina Ciobănașu, pe urmele fostului iubit, Vlad Gherman. Actrița are planuri de căsătorie

Cristina Ciobănașu merge pe aceeași rețetă ca fostul partener de viață, actorul Vlad Gherman. Vedeta se gândește la nuntă.
07.12.2023 | 11:20
Cristina Ciobanasu pe urmele fostului iubit Vlad Gherman Actrita are planuri de casatorie
Cristina Ciobănașu merge pe aceeași rețetă ca fostul partener de viață, actorul Vlad Gherman. Vedeta se gândește la nuntă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu, pe urmele fostului iubit, Vlad Gherman. Actrița are planuri de căsătorie cu actualul partener de viață, Alexandru Mureșan. Tânărul este medic stomatolog și lucrează la un cabinet din București.

Cristina Ciobănașu merge pe aceeași rețetă ca fostul partener de viață, actorul Vlad Gherman. Vedeta se gândește la nuntă

Cristina Ciobănașu merge pe aceeași rețetă ca fostul partener de viață, actorul Vlad Gherman, care s-a logodit recent cu Oana Moșneagu. Vedeta se gândește la nuntă după ce cântărețul a oferit inelul de logodnă.

ADVERTISEMENT

Frumoasa roșcată nu exclude posibilitatea să ajungă la altar cu Alexandru Mureșan, mai ales că au discutat deja despre acest subiect. Ambii își doresc ca relația de iubire să evolueze și mai mult din acest punct de vedere.

„Am vorbit și noi (n.r. de nuntă). Nu la fel de avansați, ei au pus și data nunții. Sunt niște detalii pe care vreau să le păstrez pentru noi. Cert este că niște discuții au existat, dorința există de ambele părți.

ADVERTISEMENT

Acum suntem atât de relaxați și ne este atât de bine unde suntem încât nu ne grăbim nicăieri”, a mărturisit Cristina Ciobănașu despre căsătoria cu partenerul de viață, într-o emisiune, conform wowbiz.ro.

Cum se înțeleg Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman după despărțire

Cristina Ciobănașu a dezvăluit și cum se înțelege cu fostul iubit, Vlad Gherman, cu care a avut o relație amoroasă timp de 9 ani. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate când toată lumea se aștepta să ajungă la altar.

ADVERTISEMENT

Au rămas în continuare apropiați pentru că lucrează împreună, la un post de televiziune cunoscut. Prezintă o emisiune celebră alături de Andreea Ibacka, la Happy Channel. În plus, vedeta are o legătură bună și cu Oana Moșneagu.

Mai exact, roșcata și actuala parteneră de viață a cântărețului Vlad Gherman au discutat de câteva ori până acum și chiar au participat la o nuntă, la niște prieteni comuni, unde au băut și s-au simțit extraordinar de bine.

ADVERTISEMENT

„După ce am băut la o nuntă, la niște prieteni comuni, toți patru, nu mai există… Da, (n.r. s-a relaxat totul). Avem și emisiunea la care lucrăm împreună”, a mai adăugat Cristina Ciobănașu, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT