Life

Cristina Cioran compară situația ei amoroasă cu un cancer galopant. Adevărul despre separarea de Alex Dobrescu

Cristina Cioran a vorbit din nou despre separarea de Alex Dobrescu, după ce a promis că nu va mai intra în acest subiect.
03.01.2023 | 08:18
Cristina Cioran compara situatia ei amoroasa cu un cancer galopant Adevarul despre separarea de Alex Dobrescu
Cristina Cioran a fost într-o relație cu designerul Alex Dobrescu. Foto: Antena Stars/ Instagram
ADVERTISEMENT

Anul trecut a fost unul frumos, dar și extrem de dificil pentru actrița Cristina Cioran. La capitolul lucruri minunate putem trece cu siguranță primul an din viață petrecut alături de fetița ei, Ema, născută prematur în 2021.

Cristina Cioran, noi detalii despre despărțirea de Alex Dobrescu

Blondina a avut parte și de momente mai puțin plăcute, iar cel mai dureros pentru ea a fost despărțirea de Alex Dobrescu, tatăl fetei sale.

ADVERTISEMENT

Cristina a tot evitat să vorbească pe șleau despre motivul care a dus la această separare cu totul neașteptată, mai ales că artista a fost cerută în căsătorie cu puțin timp înainte să încheie orice legătură amoroasă cu creatorul de haine.

Cristina a povestit despre momentul despărțirii, într-un interviu emoționant la Antena Stars, unde nu și-a putut stăpâni emoțiile, vărsând câteva lacrimi.

ADVERTISEMENT

„Au fost niște semne că lucrurile nu mai merg bine”

Vedeta a declarat că totul a funcționat normal între ea și fostul ei partener și că s-a întâmplat ceva ciudat, brusc, între cei doi, ceva atât de puternic încât despărțirea nu mai putea fi evitată.

„Totul era în regulă și dintr-o dată ceva s-a întâmplat. Ceva s-a schimbat. Ceva s-a deteriorat, ceva a plesnit. Despărțirea asta nu a fost anunțată. Pur și simplu, au fost niște semne că lucrurile nu mai merg bine și la revedere. Deja mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant, ca o tumoare malignă, care stătea să pocnească.

ADVERTISEMENT

Mi-a fost greu să iau o decizie, să fiu categorică. Eu am încercat tot ce este omenește posibil. Mi-am dat seama că n-are sens să mai încerc, că lucrurile nu se vor repara. Poate că mi-am dat seama prea târziu. Poate că trebuia de la primele semne să zic stop… Dar eu sunt foarte îngăduitoare, tolerantă, răbdătoare”, a declarat Cristina Cioran la Antena Stars.

Actrița a mai zis că și dacă el ar face acum orice pas spre împăcare, e prea târziu, din punctul ei de vedere. Cristina susține că există multe detalii care au dus la încetarea acestei povești de iubire, însă nu pot fi expuse publicului.

ADVERTISEMENT