Life

Decizia luată de Cristina Cioran după despărțirea de Alex Dobrescu. Ce face de dragul fiicei sale: ”Mici păreri de rău”

Cristina Cioran spune că Alex Dobrescu și-ar dori să se împace, dar ea nici nu vrea să audă. Ce a spus abia acum despre despărțire.
29.12.2022 | 20:57
Decizia luata de Cristina Cioran dupa despartirea de Alex Dobrescu Ce face de dragul fiicei sale Mici pareri de rau
Decizia luată de Cristina Cioran. Ce face după despărțirea de tatăl fiicei sale Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Ce decizie a luat Cristina Cioran după despărțirea de tată fiicei sale. Actrița a mărturisit ce face de dragul fiicei sale.

Decizia luată de Cristina Cioran. Ce face după despărțirea de tatăl fiicei sale

Decizia luată de Cristina Cioran după despărțirea de Alex Dobrescu. Vedeta face tot ce poate pentru ca fiica lor să fie bine și să îi aibă alături pe ambii părinți.

ADVERTISEMENT

Pentru ca Ema, fetița Cristinei Cioran și a lui Alex Dobrescu să fie fericită, actrița a mărturisit că se sună prin apel video cu tatăl ei pentru ca micuța să îl vadă, dar se văd și în persoană.

Chiar dacă acest lucru nu este neapărat ușor după o despărțire cu scandal, Cristina Cioran a spus că vrea ca fetița ei să fie înconjurată de toată iubirea din lume și să vadă ce este dragostea adevărată.

ADVERTISEMENT

„Uneori intrăm pe videocall și ne vedem și în persoană.(…) Tot ce-mi doresc pentru fetița mea este să crească sănătoasă și iubită de părinți”, a spus aceasta pentru Click.

Ce spune Cristina Cioran după despărțirea de Alex Dobrescu

Cristina Cioran spune că Alex Dobrescu și-ar dori să se împace, dar ea nici nu vrea să audă de așa ceva pentru că rana sa este mult prea adâncă și nu ar putea să îl mai ierte pe tatăl fetiței sale.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut că nu regretă nimic, dar în același timp mai are păreri de rău uneori pentru că nu este mai drastică.

Chiar și așa, Cristina Cioran a mărturisit că nici nu vrea să audă de o împăcare cu Alex Dobrescu.

ADVERTISEMENT

“Nu regret absolut nimic! Am mici păreri de rău că nu sunt mai drastică uneori și mai hotărâtă. Eu nu îmi doresc o împăcare pentru că nu se mai poate reface ce s-a stricat. Fiecare înțelege ce vrea.

El dorește împăcare, dar nu se poate. Este deteriorat totul prea tare și nu se poate reface. Nu este doar o rană care se poate coase sau vindeca.”, a mai spus Cristina Cioran, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT