Life

Cristina Cioran le pune la punct pe vedetele din România: „Duce la depresie”

Cristina Cioran e vehementă cu vedetele din România care recurg la acaleași tertipuri pentru a avea imaginea perfectă pe rețelele sociale.
06.04.2024 | 13:26
Cristina Cioran le pune la punct pe vedetele din Romania Duce la depresie
Cristina Cioran, la Play IT. Foto: Kanal D2
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran le-a criticat, indirect, pe vedetele din România care aleg să afișeze aceeași imagine în mediul virtual.

Cristina Cioran nu e de acord cu tinerele care copiază vedetele din România

Invitată într-o emisiune de televiziune, actrița a spus că multe tinere (printre care, evident, o serie de persoane publice) promovează un anumit tip de imagine cu care ea nu e de acord: „aceleași buze, aceleași bucle, același machiaj”.

ADVERTISEMENT

Cristina Cioran a declarat la Play IT, emisiune difuzată pe Kanal D2 că în multe cazuri imaginea pe care doamnele și domnișoarele o afișează pe internet diferă destul de mult de cum arată ele în realitate. Trendul poate duce, în opinia ei, la reale probleme de autoacceptare, inclusiv la stări depresive.

„Mi se pare că se caută o imagine care nu este reală. Dezamăgirea este foarte mare când te arăți diferit în online. Tu ești absolut demențială, superbă cu acele filtre și apoi te uiți în oglindă și ai un șoc. Este o diferență foarte mare.

ADVERTISEMENT

Persoana care folosește filtre se poate duce la depresie. Nu se mai acceptă, iubește, ajunge să trăiască în lumea virtuală, să nu mai existe, să nu mai socializeze. Ajungi să nu te mai placi când sufletul tău suferă, când ai o durere, o tristețe, când ceva nu funcționează așa cum trebuie”, a declarat Cristina Cioran despre imaginea promovată inclusiv de vedetele din România.

Actrița iubește din nou

Vedeta a vorbit și despre noutățile pe plan sentimental, după despărțirea furtunoasă de Alex, tatăl fetiței sale, Ema.

ADVERTISEMENT

Cristina Cioran a spus că iubește și se simte extrem de împlinită. Prezentatoarea emisiunii a încercat să smulgă detalii de la actriță, dar fără mare succes.

Cristina n-a vrut să spună dacă e vorba de același partener, cu care a păstrat o relație amiabilă den dragul copilei lor, sau a apărut vreun alt bărbat în viața ei.

ADVERTISEMENT

Blondina a zis că e mândră că a reușit să nu își mai expună intimitățile și că speră să poate proceda așa în continuare.

 

ADVERTISEMENT