Life

Cristina Cioran, amenințată de un necunoscut. Mesajul misterios al actriței: ”Cine îmi face zile fripte”

Clipe de coșmar pentru Cristina Cioran. Actrița spune că este amenințată de o persoană anonimă. Ce mesaj misterios a postat
26.03.2024 | 18:43
Cristina Cioran amenintata de un necunoscut Mesajul misterios al actritei Cine imi face zile fripte
Cine i-ar fi pus gând rău Cristinei Cioran. Sursa foto: emisiunea Vorbește Lumea
ADVERTISEMENT

Momente cumplite pentru Cristina Cioran. Actrița și-a șocat fanii printr-o postare recentă, pe rețelele de socializare. În aceasta susținea că este hărțuită de către un anonim și că primește mesaje de amenințare.

Cristina Cioran, hărțuită de către un necunoscut. Mesajul misterios al actriței

Cristina Cioran a răbufnit după ce a citit mesajele de amenințare, din partea unei persoane necunoscute, mai exact din partea unui bărbat. Actrița a decis să rupă tăcerea după ce o bună perioadă s-a confruntat cu clipe de teamă.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul său de Instagram, Cristina Cioran a luat prin surprindere, precizând că va dezvălui un lucru important din viața personală, adică va da în vileag individul care ”îi face zile fripte”.

Cristina Cioran a lăsat de înțeles că a păstrat problema pentru sine, până acum, dorind să o rezolve singură, dar în clipa când s-a trezit amenințată, a hotărât să nu lase situația trecută cu vederea. ”Nu-mi plac amenințările!”, a scris vedeta.

ADVERTISEMENT

”De azi încep să vă dezvălui ceva din viața mea personală, ce s-a întâmplat cu mine și cine îmi face zile fripte. Mie nu îmi plac amenințările! Dacă sunt amenințată, reacționez!”, a scris Cristina Cioran pe Instagram.

Cristina Cioran a șters mesajele în care spunea că este amenințată

După aceste cuvinte, Cristina Cioran apărea într-o imagine, dintr-un Instastory, în care se vedea că se afla într-un lift, alături de fiica sa. Interesant este că a șters mesajele despre hărțuitor. Cu toate acestea, au ajuns în posesia jurnaliștilor, iar actrița a lăsat un semn de întrebare.

ADVERTISEMENT

Contactată de către Antena Stars, Cristina Cioran a refuzat să intre în detalii despre subiectul față de care a stârnit interpretări, potrivit Spynews. Pe contul de Instagram al actriței sunt acum postări și Instastory-uri în care pare că este foarte bine.

Cristina Cioran, mamă singură

Cristina Cioran are 46 de ani și își crește singură fetița, pe nume Ema, după ce în decembrie 2022 s-a despărțit de partenerul său, Alex Dobrescu. Copila a fost adusă pe lume în urmă cu doi ani, printr-o naștere prematură.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Alex Dobrescu, Cristina Cioran păstrează legătura cu acesta, de dragul fiicei. Cei doi se și văd periodic, tot de dragul Emei, care se bucură enorm când își vede părinții împreună, deși este foarte mică.

”E foarte important ca fetița să își vadă părinții împreună. Și chiar zilele trecute eram unul lângă altul, noi doi, adulții, și ea în fața noastră, și când ne-a văzut atât de apropiați, eram fix unul lângă altul, a început să râdă cu gura până la urechi. Era atât de fericită. Ca să vezi, de fapt, că pentru un copil fericirea stă în lucruri obișnuite”, a spus Cristina Cioran pentru playtech.ro

ADVERTISEMENT
Tags: