Life

Cristina Deleanu și Eugen Cristea, căsnicie de 21 de ani. Care este secretul mariajul

Cristina Deleanu și Eugen Cristea au ieșit la pensie de pe scena teatrului și se bucură de povestea de dragoste care se apropie rapid de 40 de rani de relație.
20.01.2022 | 17:00
Cristina Deleanu si Eugen Cristea casnicie de 21 de ani Care este secretul mariajul
Cristina Deleanu și Eugen Cristea, relație de aproape 40 de ani. Ce spun actorii despre relația lor. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cei doi actori au un relație de 37 de ani pe care au concretizat-o în fața ofițerului de stare civilă în anul 2001. Au fost doar colegi pe scenă, iar acasă formează o familie frumoasă și unită.

Cristina Delenau a dezvăluit recent care este secretul unei povești de dragoste care se apropie de 40 de ani. Vedeta crede că echilibrul și pasiunile comune i-au făcut să stea atât de mult împreună.

ADVERTISEMENT

Meseria a stat la baza relației. În plus, călătoriile, cărțile și muzica sunt punctele comune dintre actrița în vârstă de 81 de ani și partenerul ei de viață, Eugen Cristea, care are 69 de ani.

Cristina Deleanu și Eugen Cristea, relație de aproape 40 de ani. Ce spun actorii despre relația lor

Totodată, actrița Cristina Deleanu a ținut să mai adauge că povestea de dragoste nu a trecut niciodată prin gelozie, sentiment pe care nu l-a simțit niciunul dintre parteneri.

ADVERTISEMENT

„Noi ne-am acceptat foarte bine. Sigur că a existat și un sentiment că fără ăsta nu exista… numai așa o convenție, Doamne Ferește, dar sentimentele uneori se mai…

Nu că dispar, rămân acolo undeva, nu sunt esențiale. Dar de bază ele sunt și faptul că totuși noi am fost în aceeași meserie. Spre stupoarea multora, ne-am înțeles.

ADVERTISEMENT

Multă lume zice «vai de mine nu sunteți geloși», zic «asta e o prostie». Adică, mă rog, în mintea mea. Alții poate gândesc altfel… pentru că trebuie să te ajuți, să te înțelegi, să accepți.

Poate tu azi ești mai bine, poate mâine e el mai bine, dar asta nu înseamnă că te autodistrugi sau te înfurii pe viață. Și ne și plac foarte multe lucruri.

ADVERTISEMENT

Am avut parte de, probabil că nu o să mai avem, de ce să mint, de niște călătorii superbe, de niște turnee superbe și afară am văzut foarte mult din ce ne putem noi îngădui să vedem.

Nu cu iahturi și cu nu știu ce avioane particulare, dar am văzut lumea, am văzut câte ceva și lucrurile astea ne-au plăcut, ne-au adunat, avem aceleași preferințe la muzici, la cărți, la filme.      

Dacă asta poate fi un secret, sfătuiesc pe toată lumea să-l încerce, dar nu să-i fie lene să încerce. Știi, aici e o problemă”, a precizat Cristina Delenau pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: