Life

Cristina Demetrescu, alertă pentru câteva zodii. Se întâmplă până pe 15 octombrie. Horoscopul de care trebuie să ții cont

Alerta astrologului Cristina Demetrescu pentru câteva zodii. Ce se întâmplă cu ele până pe data de 15 octombrie. Horoscopul pe care trebuie să-l iei în considerare.
07.10.2023 | 19:07
Cristina Demetrescu alerta pentru cateva zodii Se intampla pana pe 15 octombrie Horoscopul de care trebuie sa tii cont
Ce a transmis astrologul Cristina Demetrescu. Sursa foto: Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Astrologul Cristina Demetrescu are predicții pentru câteva zodii. A spus ce se va întâmpla cu acestea până pe data de 15 octombrie. Le așteaptă o perioadă destul de încărcată, dar care le va aduce și bucurii. Află din rândurile următoare despre ce nativi este vorba.

Alerta astrologului Cristina Demetrescu pentru câteva zodii

Prima parte a lunii octombrie aduce schimbări importante în viața unor nativi. Se vor confrunta cu obstacole pe alocuri și se vor afunda în suferință. Totul, după ce în Univers se va produce o nouă aliniere planetară, cu influență asupra destinului semnelor zodiacale.

ADVERTISEMENT

O veste importantă este pentru Lei. Ei scapă de Luna Neagră, Lilith. Se pot relaxa în următoarea perioadă și își pot planifica obiective importante legate de viitor. În schimb, Lilith va pătrunde în zodia Fecioarelor, alături de Venus, supranumit și Micul Noroc, a mai transmis Cristina Demetrescu, în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”, de pe Protv.

”Micul Noroc” îi va întâmpina și pe nativii Pești, dar va interveni Saturn în opoziție. Astfel, Peștii vor fi salvați din calea nefericirii. Totodată, Gemenii sunt sfătuiți să își curețe casa de energii negative, deoarece Luna Neagră le va aduce unele capcane.

ADVERTISEMENT

Gemenilor, fiți atenți la copiii voștri

Gemenii care sunt părinți trebuie să fie foarte atenți la copii. Aceștia ar putea face o mulțime de boacăne și se vor răni. Luați din calea lor orice de care se pot împiedica sau le pot distrage de la lucrurile cu adevărat relevante pentru dezvoltarea lor.

Balanțele se pot confrunta cu insomnia, deoarece se vor gândi la o mulțime de lucruri pe care trebuie să le rezolve și simt că nu le vor mai duce la bun sfârșit. Tot acești nativi s-ar putea înșela în legătură cu partenerul de cuplu. Tensiuni în plan sentimental.

ADVERTISEMENT

Atenție la boacănele copiilor. Eclipsa este acolo și copiii riscă să rămână cu o mică cicatrice undeva. Atenție la dureri, mai degrabă să nu se dea copiii în balansoare, pentru că Balanța e cu balansatul și acolo este Marte și apar accidente, dar și unele dureri fizice sau să spunem, apare un pic nevoia unor tratamente mai invazive, pot să fie și injecții, pot să fie și analize medicale.

Toate zodiile trebuie să aibă grijă la cheltuieli

Dincolo de acestea, planeta Venus va determina toate zodiile să fie mai chibzuite cu bugetul. Au cheltuit cam mult în ultima vreme și acum se simt oarecum măcinate de acest fapt. Fecioara se va frământa cel mai mult, nu doar în prima jumătate a lunii octombrie, ci pe parcursul a nouă luni.

ADVERTISEMENT

De altfel, între 4 și octombrie Marte se va întâlni cu sudul carmic, din zodia Balanței, ceea ce s-ar putea ”traduce” prin întoarcerea roții carmice. Mai exact, faptele rele sau bune făcute cuiva, acum vor reveni celei sau celui care le-a săvârșit.

Fiți precauți la interacțiunile cu oamenii din jur, dar și la condus. Există riscul ca din vina cuiva să asiști la o coliziune. Drept urmare, respectați în totalitate regulile de circulație, pentru a evita problemele. Deși pare că va fi un interval destul de prost pentru nativi, astrologul Cristina Demetrescu spune și că vor urma momente bune pentru toată lumea, deoarece așa este menit.

ADVERTISEMENT