Life

Cristina Demetrescu anunță ce zodii au parte de bucurie până la jumătatea lunii! Perioadă de vis pentru Berbeci și Gemeni

Cristina Demetrescu anunță ce zodii au parte de bucurie până la jumătatea lunii! Se anunță o perioadă de vis pentru Berbeci și Gemeni.
03.11.2023 | 22:05
Cristina Demetrescu anunta ce zodii au parte de bucurie pana la jumatatea lunii Perioada de vis pentru Berbeci si Gemeni
Cristina Demetrescu anunță ce zodii au parte de bucurie până la jumătatea lunii. Sursă foto: captură YouTube, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu anunță ce zodii au parte de bucurie până la jumătatea lunii. Luna noiembrie aduce perioade de vis pentru Berbeci și Gemeni. Și alte zodii în schimb urmează să trăiască zile interesante.

Cristina Demetrescu anunță ce zodii au parte de bucurie până la jumătatea lunii

Berbec

Cristina Demetrescu spune că acești nativi vor avea parte de o perioadă de vis. Deși lucrurile pe plan amoros s-au stricat luna trecută, acum vine liniștea. Astfel, acești nativi pot avea parte de cereri în căsătorie, dar și de soluții bune ori suport din partea celor dragi. Nici împăcările nu sunt excluse.

ADVERTISEMENT

Taur

Pentru acești nativi, astrologul spune că vine o perioadă de relaxare. Prima parte din luna noiembrie poate aduce un concediu, dar și o stare de sănătate foarte bună. De asemenea, cei care vor să încerce ceva nou, o pot face fără griji.

Gemeni

Cristina Demetrescu spune că acești nativi vor avea parte de zile de vis. Vor fi luați cu asalt de diferite invitații. Poate fi vorba despre petreceri, ori evenimente. Și pe plan amoros sunt bine aspectați. Pot chiar să se îndrăgostească și să găsească o persoană specială care să îi echilibreze.

ADVERTISEMENT

Rac

În sfârșit armonia domnește și în viața acestor nativi. Prima parte a lunii noiembrie este despre casă. Pot fi făcute achiziții sau poate fi găsită locuința de vis. De asemenea, se anunță și o mai bună înțelegere în relația cu familia.

Noroc pe plan financiar pentru Leu și Fecioară

Leu

Pentru acești nativi, astrologul anunță o perioadă benefică din punct de vedere financiar. Pot fi câștigați bani foarte ușor, din cursuri, spre exemplu. De asemenea, acești nativi reușesc să facă o impresie bună și promovează examene.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Banii sunt și de partea acestor nativi. Cristina Demetrescu spune că pot exista negocieri cu șefii în prima parte din luna noiembrie. De asemenea, un surplus financiar poate să vină din diferite activități, nu doar de la job. Poți vinde ceva, ori poți să primești și un cadou.

Balanța

Și pentru acești nativi vin perioade benefice. Poate fi vorba despre schimbări de look, ori schimbări în dragoste. Se pot îndrăgosti și pot să atragă și invidia anumitor persoane din jurul lor, adaugă astrologul.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Vine o perioadă de liniște, după zile agitate. Acești nativi simt în sfârșit că au scăpat de ceva și pot să își recapete energia. Se simt mai bine și poate că ceva nou îi așteaptă după colț, precum o nouă dragoste, sau un eveniment care le va da o stare de bine.

Cristina Demetrescu anunță protecție pentru Săgetători

Săgetător 

Cristina Demetrescu spune că acești nativi beneficiază de o protecție bună, din partea prietenilor din astral. Apar ghizi buni în viața lor, care le vor fi de mare ajutor. De asemenea, cei care vor să încerce noi hobby-uri, au șansa să se simtă mai bine. Și pot începe și să câștige bani din anumite activități.

Capricorn 

Prima parte din luna noiembrie aduce satisfacții din punct de vedere profesional. De asemenea, acești nativi vor vedea că sunt apreciați la locul de muncă. Au șansa să fie promovați, ori poate chiar să primească niște premii pentru contribuția lor.

Vărsător

Pentru acești nativi, astrologul spune că prima parte din luna noiembrie ar putea fi axată pe călătorii, în special în străinătate. Iar de aici pot veni și alte surprize plăcute precum cadouri, sau o nouă iubire.

Pești

În cazul acestor nativi e vorba de un bumerang, spune astrologul. Cei care au făcut fapte bune pot fi recompensați. Iar câștigurile pot fi variate. De asemenea, ei pot să facă și anumite investiții fără griji.

Nu trebuie însă să se supună în fața unor riscuri foarte mari, în special când vine vorba de sporturi extreme. În același timp, pot exista niște tensiuni în relațiile cu alte persoane, a mai adăugat astrologul, în emisiunea Vorbește Lumea de la Pro Tv.

ADVERTISEMENT