Life

Cristina Demetrescu anunță schimbări importante și oportunități pentru zodii în 2023: „Sensul vieții intră în zodia Berbecului”

Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru anul 2023. Semnele zodiacale au parte de modificări majore și șanse noi.
12.02.2023 | 15:35
Cristina Demetrescu anunta schimbari importante si oportunitati pentru zodii in 2023 Sensul vietii intra in zodia Berbecului
Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru anul 2023. Semnele zodiacale au parte de modificări majore și șanse noi. Sursa foto: Antena3.ro
ADVERTISEMENT

Cititorul în stele anunță schimbări importante și oportunități pentru zodii în 2023. Astrologul prevede că sensul vieții intră în zodia Berbecului, aspect care aduce împrejurări bune la multe dintre problemele cu care se confruntă nativii.

Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru anul 2023. Semnele zodiacale au parte de modificări majore și șanse noi

Cristina Demetrescu a făcut noi previziuni astrale pentru 2023 în emisiunea Wownews de pe Youtube, unde a precizat că Jupiter se află într-un semn de foc și acționează puternic și rapid. Acest lucru are loc până pe data de 15 mai.

ADVERTISEMENT

În plus, planeta aduce oportunități noi, asemenea unui spectacol în două acte. Oamenii pot pune în mișcare anumite planuri și idei originale care ar fi indicat să nu fie alterate de educație. E bine să creadă în instinct.

De asemenea, Jupiter poate aduce setarea unor proiecte pentru următorii 12 ani sau ceva care a început în 2022. E o mare doză de energie, optimism, într-un an care se anunță foarte complicat, complex și cu multe fețe.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, Cristina Demetrescu ne atrage atenția asupra faptului că semnele zodiacale pot traversa o cumpănă anul acesta. Cu toate acestea astrologul susține că nu este un lucru care trebuie să ne îngrijoreze.

Cristina Demetrescu, previziunile pentru anul 2023

Cristina Demetrescu mai anunță că 2023 aduce schimbări și oportunități care pot fi unice și pe care e bine să nu le scăpăm din vedere. Este un an al proiectelor inedite, fiecare trebuie să-și îndrepte atenția către un anumit gând, idee.

ADVERTISEMENT

Se pot achiziționa lucruri de care nu avem nevoie, asta din cauza fricii sau a emoției negative. Tranzitul poate fi dificil pentru cei care nu au credință și nu doar în Dumnezeu, ci credință în viață. Oamenii trebuie să fie curioși să o găsească.

„Jupiter în Berbec acționează pe prima zodie, iar planeta profesor pe ultima zodie. Adică 2023 ne-ar supune concomitent să finalizăm anumite lucruri. Poate fi un an de cumpănă, dar asta poate să însemne o punte, o formă de trecere, între niște lucruri pe care trebuie să le lăsăm în spate, energii vechi.

ADVERTISEMENT

Acest Jupiter în Berbec care ne propune un nou start. Tranzitul acesta în Berbec, marele aducător de oportunități, este foarte scurt, rapid, nu se amână. După 12 iulie, sensul vieții intră în zodia Berbecului”, a mai adăugat Cristina Demetrescu în show-ul online.

ADVERTISEMENT