Life

Cristina Demetrescu anunță zodiile care au noroc până la finalul lunii. O conjuncție Soare-Saturn-Mercur schimbă totul

Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni pentru toate zodiile. Până la finalul lunii februarie, toate zodiile vor avea parte de schimbări radicale.
23.02.2024 | 22:00
Cristina Demetrescu anunta zodiile care au noroc pana la finalul lunii O conjunctie SoareSaturnMercur schimba totul
Previziunile astrologului Cristina Demetrescu pentru jumătatea lunii februarie. Sursa foto: Canva, Instagram
ADVERTISEMENT

Astrologul Cristina Demetrescu vine cu vești pentru toți nativii zodiacului. Aproape că nu este zodie care să nu aibă parte de schimbări și de provocări în perioada următoare. Ce le-au pregătit astrelor tuturor nativilor și cine sunt răsfățații zodiacului.

Cristina Demetrescu a vorbit despre zodiile norocoase ale lunii februarie

”Până spre echinocțiul de primăvară, tocmai pentru că planetele au un tranzit prin ultimele zodii ale zodiacului, Capricorn, Vărsător, Pești. Este sezonul ideilor mai rafinate, a momentului în care oamenii își descoperă anumite abilități, calităţi pe care le pot exploata.”, a spus astrologul, potrivit antena3.ro.

ADVERTISEMENT

Berbec, horoscop Cristina Demetrescu

Perioada care urmează este una destul de tensionată pentru Berbec. Nativul acestei zodii poate simți o presiune care apasă pe umerii săi. Cei din jurul lui vor să știe tot ce face și, de aceea, din când în când poate simți că cineva se amestecă în treburile lui.

Din păcate, în ceea ce privește sănătatea, Berbecul va avea câteva probleme. Tocmai de aceea, este recomandat să fie mult mai atent pentru a evita anumite complicații.

ADVERTISEMENT

Taur, horoscop Cristina Demetrescu

Urmează o perioadă destul de bună pe plan profesional. Nativul acestei zodii va bifa un progres uimitor, ceea ce îi va aduce împlinire. Însă, nu totul este roz, căci va avea câteva conflicte mici cu șefii.

Gemeni, horoscop Cristina Demetrescu

Se anunță o serie de călătorii pentru nativii acestei zodii, unele dintre ele în țară, altele chiar peste hotare. Gemenii trebuie să aibă foarte mare grijă în această perioadă să nu cumva să se apuce de renovări.

ADVERTISEMENT

Rac, horoscop Cristina Demetrescu

Impulsivitatea caracterizează această zodie în jumătatea lunii februarie. Există posibilitatea ca acești nativi să ia decizii pripite pe care să le regrete mai târziu. Noroc că au prieteni cu picioarele pe pământ care, din când în când, îi mai trag de mânecă.

Leu, horoscop Cristina Demetrescu

În această perioadă, Leul trece prin schimbări majore. Nimeni și nimic nu îl mai mulțumește și luptă singur împotriva tuturor. Într-un final, își va da seama că nu se află în locul potrivit.

ADVERTISEMENT

Fecioară, horoscop Cristina Demetrescu

Schimbarea definește următoarea perioadă din viața Fecioarelor. Totul se schimbă de pe o zi pe alta și este aproape imposibil să se țină de un program. La un moment dat, nativii acestei zodii vor experimenta un carusel de emoții care îi va copleși.

Nativul Capricorn trebuie să fie atent la cheltuieli

Balanță, horoscop Cristina Demetrescu

Nativul Balanță trebuie să se preocupe de starea de sănătate. Apar anumite schimbări și pe plan sentimental. Nu este exclus ca totul să se întâmple prea repede, iar Balanța să își dea seama că nu cunoaște deloc omul de lângă ea.

Scorpion, horoscop Cristina Demetrescu

Nativul Scorpion trebuie să fie cu ochii în patru și să aibă grijă cui alege să îi spună anumite secrete. Simte o nevoie puternică de a se confesa, însă, cei din jur nu sunt deloc de încredere. Tocmai de aceea, se recomandă apelarea la un psiholog.

Săgetător, horoscop Cristina Demetrescu

Nativii acestei zodii nu stau deloc bine la capitolul finanțe. Deși și-au propus să economisească, o mare parte din bani merg către controale și medici. Din fericire, nu este nimic grav.

Capricorn, horoscop Cristina Demetrescu

Capricornul trebuie să prioriteze cheltuielile, astfel încât să fie sigur că are bani alocați pentru tot. Cei care sunt părinți au șansa să descopere că unul dintre copii are un talent care necesită o anumită investiție.

Vărsător, horoscop Cristina Demetrescu

Deși este mai energic ca niciodată, forma fizică a nativului Vărsător nu este deloc una bună. Va avea o lungă perioadă de timp în care va întâmpina durere de dinți sau de articulații.

Pești, horoscop Cristina Demetrescu

Intuiția acestor nativi este la cote maxime. Totuși, această zodie are anumite temeri care nu îi permit să evolueze. Urmează o perioadă agitată care îi va scoate din zona de confort.

ADVERTISEMENT