Life

Cristina Demetrescu, horoscop pentru ultimele două săptămâni din aprilie. Astrologul a dat avertizări înainte de Paște: „Nu trebuie să ne ambalăm”

Cristina Demetrescu a realizat horoscopul pentru a doua jumătate a lunii aprilie. Nativii s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate.
10.04.2023 | 12:45
Cristina Demetrescu horoscop pentru ultimele doua saptamani din aprilie Astrologul a dat avertizari inainte de Paste Nu trebuie sa ne ambalam
Cristina Demetrescu a realizat horoscopul pentru a doua jumătate a lunii aprilie. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrecsu a realizat horoscopul pentru a doua parte a lunii aprilie. Mai multe evenimente astrale vor marca viața nativilor în această perioadă. Astrologul avertizează: ar putea apărea probleme de sănătate, dar și cu banii.

Cristina Demetrescu, previziuni pentru a doua parte a lunii aprilie

Cristina Demetrescu a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, unde a dezvăluit care sunt previziunile pentru luna aprilie. Mai multe evenimente astrale se vor petrece în această perioadă. Unele dintre ele vor ajuta la rezolvarea problemelor, altele le vor aduce.

ADVERTISEMENT

„Startul unei noi aventuri. Dacă prinzi din zbor momentul, poate să țină și 12 ani, pentru că este vorba despre Jupiter. Important este că dacă aveți idei să vă faceți curaj și să credeți în ele. Lumea nu s-a construit din oameni cuminți.

Venus intră în Gemeni, este întărită de planeta Pluto. O întărește și o ajută să comunice și să-și rezolve problemele, mai ale cele sentimentale. Venus va face niște tensiuni cu Saturn. Mare atenție, traversăm epoca vorbelor și nu neapărat ale faptelor. Nu intrați într-o relație doar pe vorbe.

ADVERTISEMENT

Pe data de 20 aprilie urmează două evenimente foarte importante. O eclipsă totală de Soare pe zodia Taur. Și un Mercur Retrograd care va ține până pe 14 mai, tot pe zodia Taur. Impact major, este zodia banilor. Se va vorbi foarte mult despre bani.

Mare atenție la bani, la tot ce ține de zona ORL, tiroidă, alte glande tiroide. Atenție la accidente. O serie de probleme medicale se pot confunda. Este o perioadă în care nu trebuie să ne ambalăm foarte tare și nici să mâncăm foarte mult de Paște”, a spus Cristina Demetrescu despre horoscopul pentru a doua jumătate a lunii aprilie. 

ADVERTISEMENT

Ce urmează fiecare pentru fiecare zodie în a doua jumătate lunii aprilie, conform Cristinei Demetrescu

Berbecii  trebuie să fie mai atenți la aspectele financiare. Să încerce să-și stabilească un echilibru pe termen mai lung. Nu trebuie sub nicio formă să facă cheltuieli impulsive și să achiziționeze lucruri de care nu o să aibă nevoie mai târziu.

Taurii ar putea avea niște evenimente în viața personală. Și ei sunt uneori prea impulsiv. Important este să-și amintească că există inspirație, dar și dezechilibre. De pildă, unii pot începe să se îngrașe sau să slăbească.

ADVERTISEMENT

Gemenii se vor confrunta cu probleme medicale pe timp mai îndelungat. Atenție și la hoți, de buzunare sau de suflet. S-ar putea lovi și de persoane care stau sub semnul dușmanilor ascunși. Prieteni buni pot să le dea sfaturi proaste.

„La fel și cu Racii, forul universal al prietenilor, care fiecare e de o altă părere, nu ajută Racul în această perioadă. Deși simte nevoia să se consulte, să ceară o părere pe ceea ce simte. Are ajutor de la Saturn și are o evoluție pe cont propriu. De aceea, s-ar putea, daca se raportează mai mult la ceilalți, să ia decizii greșite.

Pentru lei apar niște șanse majore din punct de vedere profesional, dar Mercur le poate amâna. Atenție Leii care au funcție de decizie. Atenție și la relație cu tații”, a afirmat celebrul astrolog.

„Peștele este în lumea gafelor în această perioadă”

În cazul Fecioarelor, acestea trebuie să fie atente la călătorii în afara granițelor țării. Consumă prea multă energie pe tot felul de lucruri. Balanțele care își obțin banii din afaceri nu tocmai legale vor avea de suferit. „Tot ce ține de zona aceasta ocultă, ilicită a banilor sau în plasarea loc unde nu te pricepi este destul de păguboasă”.

„Dacă e să joace Scorpionul poker cu soția sau cu partenerul de viață, cărțile mai bune sunt în mâna partenerilor. Motiv pentru care ori joacă la cacealma. Ori are nevoie de timp mai mult să-și convingă partenerii”, a spus Cristina Demetrescu în ceea ce privește horoscopul pentru aprilie.

Săgetătorii ar putea fi puțin obosiți în perioada asta, conform astrologului. Nici zona sănătății nu este una mai bună. Deși nu trebuie să treacă prin boli grele, tratamentele nu dau rezultate. Atenție la accidente.

„Capricornii au impact major al Eclipsei în plan sentimental, dar nu toată lumea care se iubește se și înțelege. Probleme în relația cu copii. Pentru Vărsători, să înceapă renovarea din luna mai. Nu începi să te apuci de curățenii din astea cu drujba și bormașina înainte de Mercur Retrograd. Vorbim și despre bani mulți pe care îi arunci.

Peștele este în lumea gafelor în această perioadă. S-ar putea să reexplice, să-și ceară scuze. Unii s-ar putea să fie dați în judecată pentru tot felul de lucruri spuse sau scrise. Cineva s-ar putea folosi de semnătura lor sau să pună o semnătură acolo unde nu trebuie. Și atunci să se creeze niște complicații de la o mică neatenție”, a încheiat Cristina Demetrescu previziunile lunii aprilie.

ADVERTISEMENT