Life

Cristina Demetrescu știe căror zodii li se schimbă viața până la finalul lunii. Bucurie pentru 3 nativi

Cristina Demetrescu a dezvăluit care sunt zodiile care își schimbă radical viața. Trei nativi au motive mari de bucurie.
15.01.2024 | 17:50
Cristina Demetrescu stie caror zodii li se schimba viata pana la finalul lunii Bucurie pentru 3 nativi
Cristina Demetrescu știe ce zodii au motive de bucurie până la finalul lunii. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru următoarele două săptămâni din ianuarie și a dezvăluit care sunt zodiile care au mari șanse să-și schimbe viața. Evenimentele astrale anunță schimbări.

Cristina Demetrescu știe ce se va întâmpla cu zodiile în perioada următoare

Cristina Demetrescu a pregătit horoscopul pentru a doua parte a lunii ianuarie și a dezvăluit că există mai multe fenomene astrale care pot influența destinul zodiilor. Pluton intră în Vărsător pentru prima dată în 20 de ani, iar asta vine la pachet cu anumite schimbări.

ADVERTISEMENT

Pentru Berbeci, acest lucru înseamnă că totul poate lua o cu totul altă întorsătură. S-ar putea trezi peste noapte înconjurați de alți oameni, într-un loc nou în care și ei trebuie să-și găsească rolul.

Taurii dobândesc mai multă forță în perioada care urmează. Este posibil să facă progrese în carieră, fie pentru ei își iau avânt sau pentru că primesc niște propuneri interesante, care în primă instanță îi sperie.

ADVERTISEMENT

Gemenii, conform horoscopului realizat de Cristina Demetrescu, vor începe să exploreze. Pot să călătorească mai mult decât au făcut-o până acum. Devin mai profunzi, mai spirituali și învață.

Racii vor trece prin două tipuri de schimbări, unele pe care și le doresc și unele care, pur și simplu, se întâmplă. De preferat ar fi ca ei să fie cei care fac primul pas. Pot începe să investească.

ADVERTISEMENT

Leii vor deveni autonomi, pentru că Pluton se află pentru ei pe casa căsătoriei. Parteneriatele vor merge pentru ei, chiar în următorii ani, și sunt în căutarea jumătății ideale, însă le va fi mai greu să se adapteze.

În cazul Fecioarelor, se schimbă premisele profesionale. Trebuie să progreseze în același timp cu vremurile și tehnologia și vor începe să se adreseze unui grup mai mare de persoane. Vor deveni mai importante, spune Cristina Demetrescu.

ADVERTISEMENT

Balanțele se îndrăgostesc

Balanțele încep noi povești de iubire și poate unele vor deveni chiar sursă de inspirație pentru o carte. În perioada următoare, pentru acești nativi, dragostea va merge mână în mână cu creativitatea.

Scorpionii, chiar dacă nu sunt siguri că sunt pregătiți, își vor cumpăra propria casă. Dacă nu încearcă să dețină controlul absolut, se vor adapta foarte bine schimbărilor. Este posibil să primească anumite moșteniri.

Săgetătorii învață noi limbi și pot deveni chiar profesori în timp ce studiază. Comunicarea este cheia și, din păcate pentru ei, cu vorbele pot distruge tot ceea ce înainte au clădit tot cu ajutorul cuvintelor, a dezvăluit Cristina Demetrescu.

Capricornii caută noi surse de venit și poate investesc în ceva de valoare. De asemenea, Vărsătorii se transformă până în punctul în care port ajunge chiar de nerecunoscut, atât din punct de vedere fizic, dar și mental. Peștii resimt schimbarea mai mult la nivel de subconștient, notează știrileprotv.ro. 

ADVERTISEMENT