Life

Cristina Demetrescu știe ce zodii termină luna septembrie în forță. Atenționări pentru Berbeci și Gemeni

Cristina Demetrescu a dezvăluit ce zodii vor termina în forță luna septembrie. Berbecii și Gemenii sunt atenționați în această perioadă.
22.09.2023 | 22:00
Cristina Demetrescu stie ce zodii termina luna septembrie in forta Atentionari pentru Berbeci si Gemeni
Cristina Demetrescu, previziuni pentru finalul lui septembrie. Sursa foto: Pro TV, Freepik/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a dezvăluit ce zodii vor termina în forță luna septembrie. În același timp, astrologul vine cu atenționări pentru unii nativi în această perioadă.

Cristina Demetrescu știe ce zodii termină luna septembrie în forță

Berbec

S-ar putea ca acest nativ să caute soluții legale în legătură cu anumite probleme și nu are destulă răbdare încât să ducă un proces diplomatic la final. Este preocupat de problemele partenerului de viață, pe care nu îl poate ajuta. Apar discuții privind sănătatea pentru Berbec.

ADVERTISEMENT

Taur

S-ar putea să ajungă la o relație de rivalitate cu ceilalți. Sunt interesați de bani, așa că se întreabă cum de alții pot câștiga mai bine. Au competiție, sunt motivați și vor să-și demonstreze că pot mai mult.

Gemeni

La Gemeni este vorba despre sectorul emoțional și sentimental. Poate trece de la iubire la ură, dar și invers, totul fiind de la o extremă la cealaltă, lucru valabil și în relația cu copiii. Pot fi creativi în această perioadă, dar e bine să nu lase lucrurile neterminate, în caz că au idei.

ADVERTISEMENT

Rac

Inițial, Racii se simt energici, dar energia nu este canalizată bine, deoarece pot fi mult mai agitați. Ar fi bine să-și concentreze energia către lucrările din casă, după cum a menționat astrologul Cristina Demetrescu la Pro TV, în emisiunea Vorbește lumea.

Leu

Acești nativi fac declarații care pot promite mai mult decât pot face. Pot să aibă pretenții mai mari decât merită și s-ar putea să nu ducă lucrurile la bun sfârșit. Trebuie să se gândească foarte bine înainte de a face promisiuni.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele sunt destul de zgârcite cu banii, mai ales că au avut momente în care au cheltuit prea mult, așa că vor să facă economie. Vor exista și alte cheltuieli, așa că e bine să-și administreze bugetul așa cum trebuie.

Balanță

Balanțele se vor bucura de un plus de energie la finalul lui septembrie. Cu toate acestea, deși le merge bine pe anumite planuri, s-ar putea să mai fie lucruri pe care trebuie să le rezolve. Au anumite pierderi de energie de la unele relații. Dacă există ceva blocat, atunci ele trebuie să se ocupe de aceste lucruri.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionii nu ar trebui să aibă prea multă încredere, ci să se bazeze pe maniera legală a înțelegerilor atunci când semnează contracte. De asemenea, e bine să nu plătească în numerar, ci să transfere banii în contul bancar. În planul relațiilor, s-ar putea să facă o confuzie între bine și rău atunci când primesc ajutor.

Săgetător

Acești nativi simt nevoia să socializeze, dar ar trebui să fie moderați și să nu devină intruzivi, chiar dacă intențiile lor sunt bune. Astrologul îi îndeamnă să nu se bage în viețile altora dacă nu sunt invitați.

Capricorn

S-ar putea ca nativii Capricorn să se simtă mai puternici și chiar mai bine pregătiți decât superiorii lor. În fața unei autorități, ar putea considera că ei au, de fapt, dreptate. În unele cazuri, chiar dacă sunt independenți, ar putea fi controlați de părinți. Lucrurile pot ajunge dintr-o extremă în cealaltă.

Vărsător

Este o perioadă bună pentru școală și studii în cazul Vărsătorilor, dar își pierd ușor interesul. Ar trebui să-și ducă proiectul până la capăt și vor avea parte de încercări, iar atenția lor va fi distrasă. Trebuie să încerce să nu clacheze, mai ales dacă au de susținut un examen.

Pești

Sunt într-o perioadă în care e bine să fie mai discreți atunci când vine vorba de banii lor. Atunci când cineva are nevoie de ajutor, Peștii sar, chiar dacă nici nu sunt întrebați, și ar trebui să facă ceva în acest sens. E bine să-și controleze mai bine cheltuielile și să nu facă investiții.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie...
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie despre bărbatul ucis
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români