Life

Cristina Ich a izbucnit în lacrimi în fața polițiștilor. “Îmi venea să-i dau una în cap”

20.10.2020 | 13:04
Cristina Ich a izbucnit in lacrimi in fata politistilor Imi venea sai dau una in cap
ADVERTISEMENT

Cristina Ich a avut parte de clipe de coșmar din cauza unor polițiști. Vedeta a fost oprită în timp ce se afla la volan, iar ceea ce a urmat a făcut-o să-și piardă controlul și să plângă.

Oamenii legii au tras-o pe dreapta, însă Cristina a încercat să le explice situația și a izbucnit în lacrimi. Le-a povestit fanilor această întâmplare pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Aceasta le critică polițiștilor comportamentul și consideră că nu au trata-o corect în trafic doar pentru că trebuia să ajungă urgent undeva și avea nevoie de telefonul mobil.

Cristina Ich a izbucnit în lacrimi în fața polițiștilor

Cristina Ich a fost extrem de deranjată de comportamentul oamenilor legii și i-a criticat pe contul de Instagram pentru nedreptatea care i s-a făcut.

ADVERTISEMENT

Un echipaj de poliție a oprit-o pe vedetă pe motiv că folosea telefonul la volan pentru a face InstaStory-uri, însă Cristina Ich susține că acest lucru nu este adevărat.

Motivul pentru care stătea pe telefon ar fi fost acela că avea nevoie urgentă să găsească o farmacie pentru că nu cunoștea locația. Însă nu simplul fapt că a fost oprită a deranjat-o. Cristina Ich este revoltată de atitudinea superioară pe care ar fi avut-o polițistul, așa cum le-a menționat fanilor.

ADVERTISEMENT

“Un polițist mi-a dat amendă fiind pe Waze, că story-urile pe care le-am făcut din mașină erau mai devreme (…) îmi dă amendă, îi semnez și nu i-a plăcut semnătura și a zis că-mi face un alt proces verbal.

Nu m-a prins cu story-urile, ci mă uitam pe Waze (…) Pe story-uri nu m-au prins niciodată. Când fac story-uri mă apropii de semafor. M-au prins în intersecție cu Waze-ul.

ADVERTISEMENT

Deci îmi pare rău că nu mi-a luat permisul (…) îmi venea să-i dau una în cap. Am început să plâng și nici măcar nu i s-a făcut milă. Băi, câtă nesimțire! (…) Omule, înțeleg că vrei să-mi dai amendă. Ia-mi și puncte. I-am zis: Ia-mi 10 puncte, nu 6. Mi-a zis: Ți-am dat 9. Dar dă-mi câte vrei tu! Băi, un puști, un cordit, un tupeu pe capul lui, ceva ce n-am văzut. Trebuia să ajung urgent undeva și nu știam strada.”, s-a confesat bruneta.

Iubita lui Alex Pițurcă a fost deranjată de atitudinea de superioritate pe care a avut-o polițistul față de ea și le-a explicat fanilor toată experiența cu lux de amănunte. Deși legea spune că la volan nu este permis nici să ții telefonul în mână, bruneta s-a plâns de cele întâmplate și consideră că polițistul este cel care a greșit.

În momentul în care i-a fost reproșat că semnătura ei este greșită, Cristina Ich a luat atitudine și a pierdut orice urmă de calm.

“Am început să țip pe urmă. Semnez cum vreau eu. Trebuia să-i fac reclamație. Băi și cum se comportă. Cam cât m-am abținut să nu-l înjur… Aia nu e poliție. Se numește frustrare. Te și umilesc. Ei fac abuz de putere”, a adăugat aceasta.

Cristina Ich este influencer și postează des pe rețelele de socializare, unde le oferă fanilor detalii din viața ei. Este împreună cu Alex Pițurcă și au devenit părinții unui băiețel în 2019, pe care l-au numit Noah.

Frumoasa brunetă a devenit cunoscută după ce a apărut în clipurile video ale lui BRomania și la evenimentul de la Sala Palatului.

 

ADVERTISEMENT
Tags: