Life

Cristina Joia de la Visuri la cheie a rupt tăcerea după ce a fost agresată: „Viața nu se oprește cu un pumn”

17.11.2020 | 22:07
Cristina Joia de la Visuri la cheie a rupt tacerea dupa ce a fost agresata Viata nu se opreste cu un pumn
ADVERTISEMENT

Cristina Joia de la Visuri la cheie a fost externată după agresiunea pe care a suferit-o și a vorbit pentru prima oară despre ce i s-a întâmplat într-un mod cu totul neașteptat, fără ranchiună.

Designerul a ținut să le mulțumească tuturor pentru mesajele de sprijin, fiind copleșită de cât de mulți oameni au fost alături de ea în clipele dificile prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

Cristina a spus că nu are sentimente negative pentru persoana care a băgat-o în spital, însă a ținut să le dea câteva sfaturi oamenilor, spunându-le că dacă la un moment dat vor trece prin ce a trecut ea, să știe că există viața și după bătaie și trebuie să își păstreze optimismul și încrederea în bine.

Cristina Joia, primele declarații după bătaia pe care a primit-o

„Vreau să vă mulţumesc mult pentru toate mesajele voastre de susţinere şi gândurile bune pe care mi le-aţi transmis. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele, pentru că în această perioadă am avut nevoie să simt că suntem interconectaţi. Nu putem trăi singuri, pe cont propriu, lipsiţi de empatie sau de valori. Mi-am dorit să pastrez o masură vis-a-vis de declaraţiile mele în media şi vă mulţumesc că aţi înţeles şi respectat asta.

ADVERTISEMENT

Acum sunt bine, sunt acasă, cu familia. Voi continua filmările pentru proiectul Visuri la cheie, pentru că îmi este drag, pentru că am o responsabilitate faţă de toţi cei implicati şi pentru că viaţa nu se opreşte cu un pumn, decât dacă eu aleg asta! În rest, las autorităţile şi avocaţii să-şi exercite profesia.

Nu am sentimente negative, dar îmi doresc foarte mult să nu existe alte victime agresate pe viitor! Fiţi optimişti, zâmbiţi şi bucuraţi-vă de ai vostri. Vă îmbrăţişez şi vă mulţumesc încă o dată!”, a transmis designerul care colaborează cu emisiunea de la PRO TV, prezentată de Dragoș Bucur.

ADVERTISEMENT

Cristina Joia a fost bătută măr într-un supermarket din Capitală, de unde a fost transportată direct la spital în urmă cu câteva zile.