Life

Cristina Mihaela Dorobanțu, deprimată? Prezentatoarea Puterea Dragostei, dezvăluire sinceră

23.09.2020 | 09:45
Cristina Mihaela Dorobantu deprimata Prezentatoarea Puterea Dragostei dezvaluire sincera
Cristina Mihaela Dorobanțu, deprimată? Prezentatoarea Puterea Dragostei, dezvăluire sinceră. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei”, a făcut o dezvăluire emoționantă în mediul online unde a declarat că nu se simte în apele sale perioada aceasta și mai ales, simte dorul de casă foarte mult.

Frumoasa șatenă nu are o stare de spirit tocmai bună și asta datorită frigului de afară, ea fiind o persoană care adoră sezonul cald. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” este meteodependentă și spune că perioada acesta nu are chef să facă absolut nimic.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea show-ului matrimonial de la Kanal D a mai precizat că în ultima vreme a slăbit foarte mult din cauza stresului și oboselii, în prezent cântărind sub 50 de kilograme. Cristina Mihaela Dorobanțu arată impecabil și se mențină în formă maximă și datorită unor ceaiuri pe care le recomandă pe Instagram.

Cristina Mihaela Dorobanțu, mărturisire sinceră în fața fanilor

„Am dormit foarte puțin, iar astăzi ce credeți, evident că sunt mega obosită. Urmăresc concurenții de la Puterea Dragostei… ce nebunii mai fac ei o să vedeți săptămâna următoare la televizor… foarte obosită sunt și vremea nu este deloc bună. 

ADVERTISEMENT

În schimb trebuie să mărturisesc sincer că acea jachetă de care râdeam eu ieri este ceea ce trebuie. Și trebuie să vă mai spun că abia aștept să ajung în țară și că am slăbit foarte mult pe sistem nervos”, a mărturisit vedeta pe InstaStory.

În altă ordine de idei, Cristina Mihaela Dorobanțu a împărtășit cu fanii un lucru puțin cunoscut, acela că starea sa de spirit este puternic influențată de vreme. În Turcia fiind numai ploi și frig perioada asta, șatena declară că se simte fără chef și nerăbdătoare să ajungă în țară.

ADVERTISEMENT

„Vă mai amintiți vremea acea în care avem oracolelor? Da, una dintre întrebările cheie era următoarea «care este anotimpul tău preferat». Eu răspundeam și răspund în continuare fără să clipesc, vara.

Vă mărturisesc sincer că de când cu frigul ăsta de afară mi s-a schimbat starea de spirit, și dacă nici până acum nu eram eu foarte bine, acum chiar că nu am chef, dar nu am chef… 

ADVERTISEMENT

Persoanele din jur sunt puțin stresate zilele acestea pentru că nu le răspund sau dacă le răspund, răspund acid. Chiar sunt curioasă, pe voi vă influențează vremea? Eu sunt meteo dependentă, e groaznic ce se întâmplă!”, a completat prezentatoarea Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT