Sport

Cristina Neagu, invitată de FCSB să se recupereze la baza de la Berceni: „Hai, champ, te așteptăm!”. Foto

Cristina Neagu ar putea să se recupereze după accidentare la baza FCSB-ului de la Berceni.
24.05.2021 | 13:24
Cristina Neagu invitata de FCSB sa se recupereze la baza de la Berceni Hai champ te asteptam Foto
ADVERTISEMENT

Cea mai bună handbalistă din lume a suferit o a patra intervenție chirugicală și va sta departe de parchet în următoarele luni. Sportiva legitimată la CSM București va începe recuperarea în scurt timp și deja i s-a oferit o mână de ajutor.

Cunoscută ca un suporter al echipei de fotbal FCSB, handbalista s-a recuperat la baza de la Berceni și la operația precedentă, iar acum este invitată din nou de către clubul lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB îi întinde din nou o mână de ajutor Cristinei Neagu și vrea să o ajute cu recuperarea

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a invitat-o pe Cristina Neagu să își desfășoare recuperarea la baza de pregătire a clubului de la Berceni, așa cum s-a întâmplat și după ultima operație: „Masa de Teqball e tot acolo… Hai, champ, te așteptăm!”, a fost mesajul postat de MM pe pagina de instagram a jucătoarei, care tocmai anunțase că s-a operat.

Mesajul postat de Mihai Stoica pe pagina de instagram a Cristinei Neagu. Sursa foto: captura cont oficial Cristina Neagu
Mesajul postat de Mihai Stoica pe pagina de instagram a Cristinei Neagu. Sursa foto: captura cont oficial Cristina Neagu.

Cristina Neagu i-a liniștit pe fanii CSM-ului, după ce a suferit a patra intervenție chirugicală din carieră și a postat o fotografie pe pagina ei oficială de Facebook și Instagram, însoțită de un mesaj optimist: „Totul a decurs bine! Mulțumesc tuturor pentru încurajări! #CN8 #unstoppable”.

ADVERTISEMENT

În urma operației la genunchiul stâng, Cristina Neagu ar putea să lipsească câteva luni, după ce a mai stat pe bară nu mai puțin de 25 de luni de-a lungul timpului în urma operațiilor suferite: „Avem cele mai bune condiții de recuperare din România și un staff medical de excepție. Prin urmare, îi stăm la dispoziție oricând cu dragoste și admirație Cristinei Neagu, cea mai valoroasă handbalistă a lumii. Vrem doar o invitație la primul meci pe care-l va juca. Doar că ne cam place handbalul și vrem să fim prezenți cât mai repede!”, scria Mihai Stoica pe Facebook.

Cristina Neagu e fan înfocat FCSB: „Țin cu Steaua de mică, eu cunosc o singură Steaua!”

Cristina Neagu e mare fan al FCSB-ului și a participat la multe meciuri ale echipei disputate pe Național Arena și pe Ghencea, cartierul în care s-a născut. De altfel, handbalista are o relație de prietenie cu mai mulți jucători ai FCSB-ului, dar și cu cei din staff-ul vicecampioanei.

ADVERTISEMENT
Cristina Neagu, alaturi de Florin Tanase, Gnohere, Raul Rusescu si Mihai Balasa
Cristina Neagu, alaturi de Florin Tanase, Gnohere, Raul Rusescu si Mihai Balasa

De altfel, ea a fost ajutată de mai multe ori să treacă peste problemele medicale, iar clubul i-a pus la dispoziție centrul de recuperare de la baza de la Berceni și pe kinetorapeutul Ovidiu Kurti. Neagu a recunoscut că adoră să meargă la meciurile de fotbal ale FCSB-ului, încă de la primele declarații de la semnarea contractului cu FCSB: „Acum sunt acasă și cred că o să vin mai des să văd meciurile. N-am mai fost de mult la meciuri, nu am un jucător preferat”, spunea handbalista înainte de meciul dintre FCSB și Viktoria Plzen din Liga Campionilor.

Neagu e nelipsită de la derby-urile dintre FCSB și Dinamo, meciurile din cupele europene și nu ezistă să posteze fotografii pe rețele de socializare: „Țin cu Steaua, cunosc o singură Steaua, cu ea țin de când sunt mică. Am venit să mă uit la meci, e o partidă importantă, cred că n-am mai fost pe stadion de un an de zile”, a mai spus jucătoarea.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, impresionat de Cristina Neagu: „Este un exemplu pentru noi și o apreciem foarte mult”

Dennis Man a fost impresionat de Cristina Neagu, pe care tânărul fotbalist o consideră un adevărat model de urmat pentru orice sportiv: „Am urmărit-o pe Cristina Neagu de aproape și cred că este un exemplu pentru noi și o apreciem foarte mult. A trecut printr-o perioadă foarte grea, eram aproape de ea, cot la cot. O urmăream și am rămas surprins de câtă putere are. Dacă muncești, sportul te răsplătește”, declara jucătorul în perioada în care era la FCSB.

Fostul antrenor al FCSB, Bogdan Andone, a vorbit și despre felul în care Cristina Neagu muncea ore și în șir la baza de la Berceni pentru a reveni pe teren: „Venea dimineaţa, la bază la Ovidiu, în jurul orei 09:00 – 09:30 şi pleca în jur de ora 14:00 – 15:00, deci 5 ore de muncă, iar în alea 5 ore, non-stop, muncă dusă la extrem. Uneori avea lacrimi în ochi pentru că muncea extrem de mult şi mai simţea uneori puţină durere, nu era refăcută sută la sută. Probabil de aceea a şi întârziat puţin partea de intrare în programul echipei. Băieţii lucrau şi ei la sală şi tot timpul aveau dialog cu ea şi a fost un exemplu pozitiv pentru ei şi cred că pentru toată lumea. Este un sportiv extraordinar”, a spus antrenorul la Digi Sport.

„La mulți ani, Ovi! Să ai parte de tot ce îți dorești! Mulțumesc pentru răbdarea și profesionalismul de care ai dat dovadă pe toată perioada recuperării mele! De asemenea, vreau să mulțumesc clubului FCSB pentru susținere și felul în care m-a tratat! Sunt recunoscătoare”. – Cristina Neagu


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,40 este cota pentru „CFR Cluj marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT