Sport

Cristina Neagu s-a accidentat din nou! Cât va lipsi vedeta lui CSM Bucureşti

25.10.2020 | 10:54
Cristina Neagu sa accidentat din nou Cat va lipsi vedeta lui CSM Bucuresti
Cristina Georgiana Neagu in meciul de handbal feminin dintre CSM Bucuresti si Metz Handball, contand pentru Liga Campionilor, desfasurat fara spectatori in Sala Ion Kunst Ghermanescu-Polivalenta din Bucuresti, duminica 13 septembrie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Cristina Neagu, 32 de ani, nu va putea fi folosită de CSM București în jocul de astăzi contra lui Bietigheim din Liga Campionilor. Partida dintre cele două echipe va începe la ora 17:00.

Handbalista s-a întors după ce a avut coronavirus, dar a suferit o accidentare la unul dintre antrenamentele dinaintea jocului împotriva echipei de pe ultimul loc din grupa A.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună handbalistă din țară a primit o lovitură de la Omoregie, jucătoare care a căzut pe piciorul Cristinei. Neagu a părăsit antrenamentul din cauza unei întinderi la ligamentul colateral, și va fi indisponibilă mai multe zile, potrivit celor de la digisport.ro.

Cristina Neagu abia revenise la CSM Bucureşti

Neagu a revenit la CSM București în jocul contra lui Ferencvaros, terminat 25-19, după 14 zile în care a fost indisponibilă din cauza coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Formația din România a avut o prestație mult mai bună și aici este și meritul Cristinei Neagu care a arătat încă o dată că este o jucătoare esențială pentru CSM București.

Cristina Neagu a mai avut probleme medicale în 2019, după accidentarea gravă suferită la Campionatul European din Franţa, disputat în decembrie 2018. Vedeta lui CSM Bucureşti a suferit atunci o ruptură de ligament încrucişat anterior şi a stat pe bară aproape zece luni.

ADVERTISEMENT

Jucătoarele lui CSM au protestat înainte de jocul cu Ferencvaros și au avut tricouri pe care scria “Respectați-ne munca!” sau “Respectați-vă promisiunile!”. “Bravo, fetelor! Încă o victorie importantă obținută în Liga Campionilor! Respectați-ne munca!”, a fost mesajul Cristinei Neagu.

Rezultatele echipei din România în Liga Campionilor

CSM București a înregistrat trei succese și un eșec în această ediție de Liga Campionilor, iar echipa din Germania a fost învinsă în toate partidele disputate în grupă. Ele puteau obține rezultate mai bune în jocurile contra celor de la Krim Ljubljana, în deplasare, dar și în partidele cu Rostov și Vipers jucate în Germania.

ADVERTISEMENT

Bietigheim a fost la conducerea partidelor în mare parte din timp, însă a pierdut pe final. Lauenroth, Berger, Schulze, Nidzinavicius sau Smits  sunt handbaliste din naționala Germaniei, iar Stine Jorgensen și Trine Ostergaard au strâns mai mult de 100 de convocări în reprezentativa Danemarcei.

Cristina Neagu are în palmares Liga Campionilor câștigată în 2015, Liga Națională cucerită în 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 și 2018. De asemenea, s-a impus și în Cupa României de trei ori și tot în trei rânduri a triumfat în Supercupă. Cristina are în palmares și trofee câștigate în Muntenegru.

ADVERTISEMENT