Life

Cristina Șișcanu a făcut marele anunț: „Un nou proiect tv”

07.01.2021 | 14:25
Cristina Siscanu a facut marele anunt Un nou proiect tv
Cristina Șișcanu a anunțat că revine în televiziune. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu începe anul cu un anunț neașteptat: revine în televiziune! Fosta finalistă de la Bravo, ai stil Celebrities le-a spus fanilor de pe Instagram că în curând o vor putea vedea pe micile ecrane.

Vedeta a început deja filmările pentru noul ei proiect de televiziune, iar la acestea se pare că a participat și fetița ei, Petra.

ADVERTISEMENT

Având această informație importantă despre proiectul în televiziune pe care îl pregătește Șișcanu, fanii au speculat deja pe tema emisiunii în care va apărea.

Cristina Șișcanu revine în televiziune!

Mulți sunt convinși că nevasta lui Mădălin Ionescu a semnat cu Antena Stars, unde ar putea apărea în reality-show-ul „Mămici de pitici, cu lipici”.

ADVERTISEMENT

Primul sezon al emisiunii a arătat viețile a celor mai cunoscute mame din showbiz-ul românesc, printre care Sânziana Buruiană și Elena Ionescu ex-Mandinga, iar noul sezon ar putea să aducă nume noi pe micile ecrane printre care se vehiculează și cel al Cristinei Șișcanu.

„Un nou proiect tv”, a scris Cristina pe Instagram fără să dea detalii despre ce este vorba. „Am filmat toată ziua împreună cu Petra pentru un nou proiect tv despre care o să povestim în curând”, a continuat vedeta pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Soția lui Mădălin Ionescu, la a treia emisiune într-un an

O fană a scris că Șișcanu ar putea să participe în emisiunea de la Antena Stars alături de Oana Roman și Gabriela Cristea în noul sezon, însă este doar o speculație cum sunt multe care circulă zi de zi pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu o ține din emisiune în emisiune în ultimul an. La începutul anului trecut, telespectatorii din România au putut-o vedea în calitate de concurentă la Survivor, de unde a ieșit destul de repede.

ADVERTISEMENT

A urmat apoi un parcurs lung și plin de conflicte la Bravo, ai stil Celebrities, unde în marea finală a fost abia pe locul 6 din 6, iar anul acesta vedeta are alte planuri în televiziune, semn că îi merge din ce în ce mai bine.

 

ADVERTISEMENT
Tags: