Life

Cristina Șișcanu, cu ochii în lacrimi. A luat o decizie importantă după o dezamăgire: ”Situația este complicată”

Cristina Șișcanu, cu ochii în lacrimi pe rețelele de socializare. Ce a dezamăgit-o atât de mult încât a luat o decizie importantă?
16.08.2023 | 10:53
Cristina Siscanu cu ochii in lacrimi A luat o decizie importanta dupa o dezamagire Situatia este complicata
Ce i s-a întâmplat Cristinei Șișcanu. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a apărut cu ochii înlăcrimați pe rețelele de socializare. Prezentatoarea TV spune că a trăit recent o dezamăgire profundă. În urma acestei situații, pe care o descrie ca fiind ”complicată”, a luat o hotărâre drastică și utilă pentru ea.

Cristina Șișcanu, în lacrimi. Soția lui Mădălin Ionescu, dezamăgită profund. Ce decizie a luat

Soția lui Mădălin Ionescu a stârnit multe semne de întrebare după ce s-a filmat în momentul de tristețe, sentiment care i se putea citi pe chip, de altfel. A evitat să detalieze cu amănuntul ce i-a declanșat supărarea, cert este că a impulsionat-o să se concentreze în totalitate familiei.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a mărturisit că se va dedica de acum încolo, într-un procent de 100%, doar copiiilor și soțului ei. Ușor discretă, vedeta a precizat că totul are legătură cu o cumpănă prin care a trecut Filip, fiul său, ce are nevoie de o atenție specială.

”Dezamăgirea e prea mare! M-am decis să prioritizez familia 100% în fața tuturor. Eu sunt genul de persoană care se consumă foarte mult, pentru că situația este complicată. Starea mea sufletească este foarte încărcată din cauza unor situații care s-au accentuat în ultimele zile și am hotărât să fac asta (…) Numai părinții care au copil cu nevoi speciale pot să înțeleagă (…)”, a relatat vedeta pe pagina sa de facebook.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, dezamăgită de atitudinea apropiaților față de fiul ei, Filip

Cristina Șișcanu a dezvăluit că a rămas șocată de ceea ce a descoperit în ultimele zile, deși bănuia de ceva timp că la mijloc sunt niște trădări. I-a atenționat pe părinții care nu au un copil cu nevoi speciale să-i înțeleagă pe cei cu un astfel de caz, deoarece viața lor este mai complicată.

”Sunt lucruri care ne-au șocat în ultimele zile, erau semne de demult și un fel de trădări, lovituri, chestii de genu acesta. Cei care au făcut lucrurile astea să se gândească că a avea un copil special înseamnă să ai o viață altfel decât o au ceilalți”, a mai transmis vedeta.

ADVERTISEMENT

Soția lui Mădălin Ionescu s-a arătat dezamăgită de unele persoane din jurul său, în care și-a pus foarte mult baza. Fața pe care și-au arătat-o de curând a uimit-o pe jurnalistă, dar mai ales pe fiul său Filip, căruia îi este mai dificil să înțeleagă anumite atitudini ale oamenilor.

”Au fost persoane pe care m-am bazat foarte mult și care zilele trecute au avut niște reacții care pe mine m-au speriat. Reacții civilizate, dar dure, foarte dure, iar Filip este foarte dezamăgit. Încercați voi să-i explicați lui Filip de ce anumite persoane fac așa ceva.”, a mai comunicat Cristina Șișcanu.

ADVERTISEMENT

Boala de care suferă Filip, fiul Cristinei Șișcanu și al lui Mădălin Ionescu

Filip are 19 ani acum, iar încă de la naștere a avut neșansa să dezvolte hemipareză. Această afecțiune nu-i permite să vorbească, limba sa fiind pe jumătate paralizată. Filip, însă, s-a născut perfect sănătos, dar după ce s-a îmbolnăvit de varicelă, pe când avea doar două luni, consecințele nu au ezitat să apară, adică să se aleagă cu hemipareză.

ADVERTISEMENT