Life

Cristina Șișcanu, cu fața plină de lacrimi. Ce i s-a întâmplat: ”Doamne ferește! Nu pot să-mi revin…”

Cristina Șișcanu a apărut cu fața plină de lacrimi pe rețelele de socializare. Ce i s-a întâmplat soției lui Mădălin Ionescu.
03.07.2023 | 11:53
Cristina Siscanu cu fata plina de lacrimi Ce i sa intamplat Doamne fereste Nu pot sami revin
De ce a început să plângă Cristina Șișcanu. Sursa foto: captură Story, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a apărut cu fața plină de lacrimi pe rețelele de socializare și și-a uimit fanii. Cu greu vedeta și le putea potoli și inclusiv ea era surprinsă de ceea ce i s-a întâmplat. Ba chiar s-a și amuzat. Din ce motiv a început să plângă?

De ce a apărut Cristina Șișcanu în lacrimi pe rețelele de socializare

Soția lui Mădălin Ionescu este o prezență foarte activă pe conturile sale de socializare. Aici își ține la curent admiratorii cu tot ce se întâmplă nou în viața sa, zi de zi. Asta în timp ce are grijă de familia sa, fiindcă dincolo de celebritate, Cristina Șișcanu este o mamă și o soție implicată în treburile casnice.

ADVERTISEMENT

Faptul că-și dedică din timp sarcinilor casnice a demonstrat-o în urmă cu câteva ore, într-o postare. Mai exact, într-un Story, Cristina Șișcanu s-a afișat cu fața în lacrimi, după ce a început să curețe ceapă, iar ochii au început să o usture puternic.

Deși nu este pentru prima oară când taie ceapă, Cristina Șișcanu a mărturisit că niciodată, până acum, nu au usturat-o ochii atât de tare. Nu-i venea să creadă când a observat că nu-și poate reveni rapid, la fel ca înainte. Chiar s-a și amuzat de ceea ce i s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

”Dacă vă puteți imagina, am fața plină de lacrimi din cauza faptului că am dat o ceapă prin răzătoare, niciodată nu mi s-a întâmplat în halul ăsta, rău. Doamne ferește! Deci, nu pot să-mi revin…”, a spus Cristina Șișcanu, lăcrimând amuzată, într-un Story de pe Facebook.

Ce dietă ține Cristina Șișcanu

Vedeta este atentă la ceea ce gătește și respectiv la ceea ce mănâncă, mai ales de când a acumulat în jur de 20 de kilograme, în timp ce o purta în pântec pe fetița sa, Petra. După naștere, Cristina Șișcanu și-a recăpătat forma prin care și astăzi atrage toate privirile. Totul, datorită unei diete.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu respectă și astăzi un regim alimentar pentru a-și păstra o greutate normală. Este atentă să consume multe lichide, salate sau legume la grătar. De asemenea, unele mese le înlocuiește cu o băutură proteică, iar pe timp de vară se alimentează cu fructele de sezon și se mai abate de la regulă cu o înghețată de casă.

”Mănânc supe, mănânc salate, mănânc legume la grătar, de ceva timp beau o băutură proteică cu care înlocuiesc anumite mese, și mănânc pepene și… înghețată. Asta este! (…) O înghețată din banană congelată și fructe de pădure congelate cu iaurt de cocos și un pic de lapte de cocos.

ADVERTISEMENT

Totul dat la blender. Am mai pus și un pic de green sugar, pentru că era un pic acrișoară de la fructele de pădure, și a ieșit nemaipomenit de bună. Calorii puține, sănătoasă”, a spus Cristina Șișcanu pentru Viva.ro

ADVERTISEMENT